Laz Perkins – espoolaistuottaja kiinnostui tuottajan urasta kuvattuaan klubeja

Laz Perkins eli Lasse Perkkiö on tuottajalupaus, joka julkaisi juuri ensimmäisen singlensä Killin’ it.

Universal Musicille vasta kiinnitetty 24-vuotias Lasse Perkkiö sai vaikutteita DJ-musaan jo pienenä, sillä hänen isänsä keikkaili DJ:nä ja ensimmäiset levarit poika sai 11-vuotiaana, mutta myös piano ja kitara pysyivät kädessä. Ensimmäiset biisit Perkkiöllä oli tehtynä jo 15-vuotiaana. DJ:n ja tuottajan ura lähtivät liikkeelle kuitenkin vasta vuosia myöhemmin.

“Laz Perkins syntyi, kun kuvasin ennen yökerhoja ja klubeja ja mua alkoi siinä sivussa kiinnostamaan tuottaminen. Aloin testailemaan ja tuottamaan himassa, jonka jälkeen mut pyydettiin keikalle ekan kerran ja siitä se lähti”, Perkkiö kertoo.

Viime vuonna Perkkiö pääsi itsensä Jaakko “JS16” Salovaaran oppeihin. Freestylerin ja Sandstormin kirjoittaneella kaverilla oli pöytälaatikossaan vokaalit, joita Lasse alkoi työstämään. Tästä syntyi Killin’ it -single.

“Meillä linkkaa meininki hyvin. Salovaaralla on laajan näkemys ja se on tehnyt paljon hittejä. Ehkä mulla on sit uusia saundimaailmoita ja hullutteluja, millä pystyy yhdistämään juttuja.”

Laz Perkins on jo ehtinyt esiintymään muun muassa Weekend-festareilla ja Kroatiassa ja tekemään remixin Almalle ja Vestalle. Tulevaisuudessa tavoitteissa siintää vielä isommat areenat ja isommat remixit.

Ed Sheeran vois olla ihan siisti. Justin Bieber. DJ-piireistä ehkä Skrillex tai DJ Snake”, Perkkiö listaa toiveissa olevia remixien kohteita.

Hän kertoo, että demoja on jo paljon kasassa ja pari niistä on jo valmiinakin.

“Kyllä sieltä tulee hyvään tahtiin.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi