Lordi sai uuden rumpalin

Edellinen rumpali Otus eli Tonmi Lillman menehtyi helmikuussa.

Entinen rumpali Otus (vas.) sai seuraajan.
Entinen rumpali Otus (vas.) sai seuraajan.

Lordi-yhtyeelle on löytynyt uusi rumpali. Uusi hahmo ja sen takana oleva ihminen pidetään toistaiseksi hämärän peitossa. Hän tulee paikkaamaan euroviisuvoittajan riveissä helmikuussa menehtynyttä Tonmi Lillmania eli Otusta.

"Emme halua esitellä uutta hahmoa vielä, koska mielestämme on liian aikaista Otuksen kuoleman jälkeen. Hössöttäminen uudesta rumpalista olisi tässä vaiheessa yksinkertaisesti epäkunnioittavaa. Tarvitsemme kuitenkin uuden rumpalin voidaksemme soittaa. Koska olemme edelleen Lordi, ei yhtyeessämme kukaan esiinny omana itsenään", Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu kertoo.

Kuten tiedetään, on hahmot maskeineen ja pukuineen erittäin oleellinen osa Lordia. Ilmeisesti uuden rumpalin hahmon rakentaminen on vielä hieman kesken, sillä tiedotteessa kerrotaan, että häntä tullaan toistaiseksi kutsutaan vain nimellä "rumpali".

"Uudella rumpalilla on tietenkin maski ja pukunaan enemmän kuin t-paita ja farkut, mutta kyseessä ei ole hahmon varsinainen ulkoasu. Voisi sanoa, että hän esiintyy vielä valeasussa. Paljastamme hahmon nimen ja varsinaisen ulkonäön samalla, kun bändin seuraavat maskit ja puvut esitellään. Tämähän tapahtuu perinteisesti ennen uuden levyn ilmestymistä", yhtyeen keulakuva selvittää.

Uudesta rumpalista ei ole otettu virallista valokuvaa, eikä sellaista otetakaan ennen seuraavia bändikuvia. Hänet voi nähdä patteristonsa takana ensimmäisen kerran Italiassa Metalitalia.com-festivaalilla 5.5.2012.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi