Mene: Silent Disco museossa

EMMAssa bailataan hiljaisissa bileissä torstaina 13. lokakuuta.

Kuva: kontur-vid / Fotolia

EMMA - Espoon modernin taiteen museossa järjestetään torstaina 13.10. klo 20 - 23 Silent Disco. Langattomia kuulokkeita on varattu 400 tanssijalle. Mm. ysäribiisejä soittamassa on D.R.E.A.M-kollektiivin DJ Taika Mannila.

Silent Disco on tapahtuma, jossa kävijät tanssivat kuulokkeista kantautuvan musiikin tahtiin. Musiikki lähetetään kuulokkeisiin lähettimen kautta, ja usein valittavana on kaksi tai useampi eri kanavaa. Silent Disco -tapahtumia järjestetään yleisesti Euroopassa, Suomessa konsepti on vielä suhteellisen uusi.

Näyttelykeskus WeeGeen 10-vuotissynttäreiden kunniaksi talo täyttyy ohjelmasta juhlapäivänä lapsiperheille klo 18–20. Aikuisille illan ohjelmassa klo 20–23 on Silent Disco, muusikko Elias Gould, Salakinon kotimaisia lyhytelokuvia ja Ruffle Armyn glittertatuointeja.  Juontajana Jenni Alexandrova. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisäksi WeeGeen 10-vuotisjuhlaviikolla 11. - 16.10. ohjelmaa on joka päivä.

”Kun ryhdyin suunnittelemaan juhlaviikon ohjelmaa, lähdin liikkeelle siitä, mikä kiinnostaisi erityisesti 20 - 35-vuotiaita. Tarkoitus on houkutella nuoria aikuisia museoihin. Uskon, että Silent Discon ja tanssin kautta nuorten kävijöiden on luontevampaa sukeltaa museoiden ja taiteen maailmaan”, juhlaviikon tuottaja Aleksandra Okolo-Kulak toteaa.

WeeGeen 10-vuotisjuhlaviikko 11.-16.10., Silent Disco EMMAssa 13.10.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi