Mila Kunis - Siveyden sipuli

Mila Kunis nousi ylempään Hollywood-kastiin vasta Black Swanin jälkeen.

Hollywood-leffojen kuvauksissa nähdään yhtä vähän kuin valkokankaalla.
Hollywood-leffojen kuvauksissa nähdään yhtä vähän kuin valkokankaalla.

Mila Kunis haluaa tehdä yhden asian selväksi.

"Paikat olivat peitossa! Kaikki paikat. Näette sen, mitä Justin näki, ja minkä kuvausryhmä näki."

Sellaista se on: Hollywood-elokuvien kulisseissa nähdään yhtä vähän kuin itse leffoissa. Ihonväriset alusvaatteet ja nänniteipit ovat visusti paikallaan. Eikä Vain seksiä -elokuvan kuvauksissa sen suorasukaisesta nimestä huolimatta ollut rietas tunnelma. Ei, vaikka Kunisin ja Justin Timberlaken näyttelemä pariskunta käy merkittävän osan keskusteluistaan sängyssä.

"Oli tosin hauskaa keksiä erilaisia asentoja. Tietenkin olisi tylsää, jos juttelisimme aina selällään ja vierekkäin. Kokeilimme kaikkea spontaanisti. Jos puhalsin purkkakuplan Justinin naamalle, se saattoi jäädä elokuvaan."

Varsinaisten aktien tekeminen uskottaviksi ei sen sijaan ole lystiä.

"Seksikohtauksia kuvatessa sitä toivoo, että ne olisivat ohi. Siinä lihakset tulevat kipeäksi, kun samaa liikettä toistetaan monta tuntia yhtä kuvaa varten."

Kunis esittää heiluvaa liikettä ja naurahtaa. Sitten hän muistelee viimeisintä elokuvaansa ja sen yllättävää lesboseksikohtausta.

"Black Swanista liikkui huhu, että minä ja Natalie olisimme vetäneet kännit tequilalla, jotta tunnelma vapautuisi. Päinvastoin, siinä ei tosiaan halua toilailla, vaan saada kuvat kerralla purkkiin. Onneksi olin Justinin kaveri ja Natalienkin tunsin jo aiemmin. Ystävän kanssa tuollaisen kuvaaminen tuntuu turvallisemmalta."

Ukrainalaissyntyinen Kunis muistetaan parhaiten 70’s Shown Jackiena. Sen jälkeen hänet on nähty useissa elokuvissa, kunnes viime vuonna onnisti. Keskeinen rooli Black Swanissa päähenkilön ystävänä toi Kultainen maapallo -ehdokkuuden ja uran parhaat kiitokset.

"Aloitin 70’s Show’ssa 14-vuotiaana ja sarjan tekeminen loppui, kun olin 22. Tuollaisen jälkeen olet leimattu. Ihmiset odottavat, että osaat tehdä vain yhtä ja samaa. Olen halunnut todistaa, ettei asia ole niin. Vähän kuin Justin on urallaan tehnyt."

Vain seksiä kuvattiin juuri ennen kuin Black Swanin menestys nosti Kunisin Hollywoodissa korkeampaan sarjaan. Näyttelijä sanoo, että olisi tehnyt elokuvan ilomielin joka tapauksessa.

"Tämä on sukupolvikomedia, joka puhuttelee. Seksi ei ole tabu. Eikä meidän sukupolvemme ole yhtään sen sitoutumiskammoisempi kuin aiemmatkaan. Meidän on vain helpompi myöntää sitoutumisen pelottavuus", Kunis pohtii.

"Olen 28-vuotias. Äitini meni naimisiin, kun hän oli 26, ja Ukrainassa sitä pidettiin epätavallisen myöhäisenä. Mutta nykymaailmassa pitää osata huolehtia itsestään ennen kuin alkaa huolehtia toisista. Ennen vakiintumista täytyy saavuttaa paljon."

Kunis on seurustellut Macaulay Culkinin kanssa, mutta pari erosi viime vuodenvaiheessa.

"Hei, olisi ollut mahtavaa, jos olisin tavannut sen oikean vaikka jo lastentarhassa, mutta niin vain ei tapahtunut. Ajattelen asiaa niin, että olen vapaa käyttämään aikani niin kuin lystään."

Yksi taakka kuitenkin painaa niskassa, jos nyt ei kauhean ikävästi.

"Aina kun luulen, että voisin unohtaa sen, joku teini tulee kehumaan, kuinka mainio 70’s Show on. Sanon että herrajumala, et ollut edes syntynyt, kun aloin tehdä sitä. Et ollut vielä edes ajatus, jota äitisi voisi harkita. Mutta toisaalta 70’s Show oli minun teini-ikäni. Enkä olisi tässä ilman sitä."

1 kommentti

jorma_69_

24.10.2011 09:40

Voisitteko mitenkään ilmoittaa etukäteen, jos artikkelissa tulee spoilereita elokuvista? Prkl!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi