Musavisassa: Eve Hotti

Eve Hotti vastaa Cityn musavisakysymyksiin takuulla paremmin ku poikaystäväs.

Kuva: Jurek

Toissaviikolla debyyttisinglensä Paremmin ku poikaystäväs julkaissut 22-vuotias Eve Hotti on soinut tiuhaan radiossa. Kiireen keskellä Eve ehti kuitenkin onneksi osallistua Cityn tiukkaakin tiukempaan musavisaan.

Ensimmäinen ostamasi levy?
"Se oli joko Nylon Beatia, Aikakonetta tai Anssi Kelan Nummela. Ne kolme minulla oli, mutten muista, mikä niistä oli ensimmäinen. Vitsi, Nylon Beat oli kyllä kova. Kavereiden kanssa leikimme aina Nailareita, ja minun oli joka kerta saatava olla Jonna."

Viimeisin ostamasi levy?
"Ostin viimeisimmäksi Paperi T:n Malarian pelon. Haluan aina ostaa levyn, josta olen innostunut, vaikka luukuttaisin sitä Spotifysta."

Kaikkien aikojen paras biisi?
"Tämä on vaikea! Christina Aguileran Ain't No Other Manin tahtiin on aina pakko tanssia. Sata salamaa toimii kaveriporukassa ja karaokebiisinä. Nailareiden Seksi vie ja taksi tuo on sellainen, mitä toivon aina baarissa. Toisaalta rakastan elokuvamusiikkia, eikä mielestäni ole olemassa parempaa kappaletta kuin Unelmien sielunmessun tunnusbiisi."

Yliarvostetuin artisti?
"Ymmärrän että ihmiset tykkävät Taylor Swiftistä, mutten ole itse koskaan lämmennyt. En päässyt mukaan siihen junaan."

Aliarvostetuin artisti?
"Vilma Alina
ei ole saanut niin paljoa hehkutusta kuin hän ansaitsisi. Vilma on superlahjakas tyyppi."

Musavinkki Cityn lukijoille?
"Tietysti toivon, että kaikki käyvät kuuntelemassa mun biisin! Viimeisimmäksi innostuin itse Veniorista. Sugar Rush on tosi hyvä kappale, joka sopii melkein mihin tahansa tilanteeseen. Venior on myös kiinnostavan tyylinen artisti. Komppaan aina naisenergiaa."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi