Myyrmäki-liike kuuluttaa Vantaan kaupungin maksamattomien laskujen perään

Kaupunkikulttuuri ei synny ilmaiseksi.

Myyrmäki on noin 15 000 asukkaan alue Länsi-Vantaalla, jossa järjestetään sen nimikkoliikkeen voimin erittäin aktiivisesti katukirppiksiä, keikkoja, katutaidemahdollisuuksia, teatteria, harrastuksia ja paljon muuta.

Myyrmäki-liike kuuluttaa Facebook-päivityksessään maksamattomien laskujen perään. Vantaan kaupunki tilasi Myyrmäki-liikkeeltä ja Vermu Ry:ltä Vantaa-päivän konsertin, mutta rahoja ei ole näkynyt.

"Elävästä kaupunkikulttuurista ja asukkaiden aktiivisuudesta puhutaan lämpimästi kaupungin strategioissa. Mutta mikäli elävää kaupunkikulttuuria halutaan myös muualle kuin Tikkurilaan kaupungintalon edustalle kaupungin tulisi ymmärtää etteivät asukasliikkeet, järjestöt sekä erilaiset neljännen sektorin toimijat ole yritysten tapaan isoilla katteilla toimivia yhteisöjä jotka kykenevät itse omasta kassastaan rahoittamaan näitä tapahtumia. Kansalaisyhteiskunta on kaupungille hyvä ja edullinen kumppani kunhan kaupunki huolehtii omasta osuudestaan", päivityksessä kirjoitetaan.

Uusimman tiedon mukaan kyseinen lasku pitäisi olla maksussa sen mentyä ensin henkilölle, joka ei ole yli vuoteen ollut työsuhteessa Vantaan kaupungilla. Myös Jokiuomanpuistossa järjestetyn Louhela Jamin 18 000 euron avustuksen sovittua ennakkomaksua ei ole saapunut Velmu Ry:lle. Päivitys kertoo, että konserttien artistit odottelevat keikkapalkkioitaan.

Vantaa ei ehkä aivan hahmota Myyrmäen paikallisliikehdinnän tuomaa lisäarvoa yhdelle Vantaan vilkkaimmista ja liikkeen toiminnan myötä edustuskelpoisimmista lähiöistä. Toivottavasti maksut kotiutuvat pian oikeaan osoitteeseen ja jatkossa kaupunginosaliike saa parempaa kohtelua Vantaan kaupungilta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi