Netflix-sarjoille omat kannabislajikkeet

Miltä kuulostavat Banana Stand Kush, Poussey Riot tai Camp Firewood?

Kuva: Harlekin-Graphics/Fotolia

Netflix markkinoi uutta alkuperäissarjaansa Disjointed kiinnostavalla tavalla – lanseeraamalla sille omat kannabislajikkeet. Disjointed sai kolme omaa lajiketta: Omega Strain, Eve’s Bush ja Rutherford B. Haze. Nimet aukeavat kyllä niille, jotka ovat sarjaa katsoneet. Disjointed kertoo vaihtoehtoisesta hoitolasta, joka toimii myös lääkekannabisapteekkina.

Brändätty pilvi on melko rohkea markkinointiveto. Disjointed ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa sarja, joka on saanut oman lajikkeensa. Poltettavaa löytyy myös muun muassa Orange is the New Blackin, Arrested Deevelopmentin, Bojack Horsemanin ja Grace & Frankien faneille. Yhteensä Netflix-pilveä löytyy kymmenelle eri sarjalle.

"Jokainen lajike on suunniteltu tiettyä sarjaa varten, jotta se täydentäisi parhaalla mahdollisella tavalla sarjan ominaisuuksia. Hauskimpien sarjojen lajikkeet ovat indica-painotteisempia ja dramaattisempien sativa-painotteisempia", kirjoitetaan muun muassa Varietyn mukaan Netflixin pressimateriaaleissa (joita me Cityssä emme kyllä saaneet käsiimme).

Valitettavasti tuotteita myydään vain pop up -kaupassa West Hollywoodissa rajatun ajan, ja niitä voivat ostaa vain ne, joilla on lääkekannabiksen ostoon oikeuttava lupa. Tuotot pop up -kaupasta eivät mene Netflixille. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi