Norlie & KKV syyskuussa Suomeen

Ruotsalainen popsensaatio heittää syksyllä Suomessa kaksi keikkaa.

Yksi Ruotsin suosituimmista popsensaatioista, Norlie & KKV, saapuu syyskuussa kahdelle keikalle Suomeen. Tukholmalaisduo esiintyy Musik & Talang -tapahtumassa Vaasan Fontanassa perjantaina 18. syyskuuta ja heti seuraavana iltana Helsingissä Tavastialla. 

Norlie & KKV:n muodostavat Sonny Fahlberg ja Kim Vadenhag. Kaksikko on noussut Ruotsissa listoille tarttuvilla rap-vaikutteisilla popkappaleillaan, joiden suosiota on tukenut valtava määrä radiosoittoa. Norlie & KKV on myynyt hiteillään moninkertaista platinaa. Debyyttialbumi Snart julkaistiin loppukesästä 2013. Kaksikko piipahti samana vuonna myös Suomessa ja esiintyi lähes täydelle salille Korjaamolla marraskuussa.

Tänä vuonna Norlie & KKV on julkaissut uutta musiikkia. Ingen annan rör mig som du -single on saanut paljon radiosoittoa myös Suomessa. Kappaleesta on kovaa vauhtia muodostumassa yksi tämän kesän isoimmista ruotsinkielisistä hiteistä. Kesän duo viettää tien päällä Ingen Fucking Semester -kiertueellaan esiintyen festivaaleilla ja klubeilla ympäri Ruotsia. 

Norlie & KKV Vaasassa 18. syyskuuta, Helsingissä 19. syyskuuta. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi