Olutta leffassa? – Finnkino harkitsee alkoholin ja ruoan sallimista elokuvateattereissaan

Ylen mukaan Finnkino suunnittelee myös kuukausilipun tuomista saataville.

Kuva: Tim Patterson / Flickr (cc)

Yle kertoo Finnkinon ideoimista uusista kokeiluista, joiden mukaan tulevaisuudessa elokuvateatteriin voisi mennä hampurilaisten ja oluiden kanssa. Tähän asti lämpimät ateriat ja alkoholi ovat olleet kieltolistalla, mutta nyt Finnkino haluaa ottaa uusia keinoja käyttöön, jotta elokuvaelämys olisi monipuolisempi.

“Näyttää siltä, että elokuvaelämys ei ole enää pelkästään elokuvan katsominen. Siihen liittyvät myös tarjoilut”, Finnkinon ketjujohtaja Ismo Määttä sanoo Ylelle. Uutisen mukaan yritys on ottanut uudelleen pöydälle myös pitkään suunnitellun kuukausimaksullisen elokuvalipun, jolla voisi kuluttaa teatterin penkkiä rajattomasti.

Tähtien sota rikkoo parhaillaan ennätyksiä ja suomalaisella elokuvalla on katsojaluvut korkealla, joten elokuvateatterit eivät ole menettäneet hohtoaan kilpailussa ihmisten ajasta. Haasteita kuitenkin riittää sekä kasvavien kotiruutujen että viihdetarjonnan monipuolisuuden suhteen. Uusien suunnitelmienkin toimeenpanemisessa on omat mutkansa.

“Pitäisi olla vähän erilaiset puitteet, niin että esimerkiksi ruokailu olisi kätevää elokuvateattereissa tai sen suorassa yhteydessä”, Määttä sanoo.

Kuukausilippu elokuviin kuulostaa idealta, joka voisi oikein hinnoiteltuna ja markkinoituna tuoda huomattavasti lisää vipinää elokuvateattereiden kassoille. Parhaillaan se synnyttäisi yllättävän laajan hc-käyttäjien ryhmän, joka toisi Finnkinolle tasaista kassavirtaa.

3 kommenttia

vastahanka

28.12.2015 20:03

Kiitos ei,jo nyt on rasittavaa karkkipapareiden rapistelu ja popcornin syönti sekä cocacolan ryystäminen.Ruokapaikkoja on,syötäköön siellä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

selvinpäinnäkijä

28.12.2015 20:15

businestahan se vaan, kun asiakas ei muista huomenissa käyneensä leffassa.. .Ai, missä leffassa? Jos bisseä on tarjolla, tarkoittaa jonoja vessoihin, älämöloä ja ja kireitä huutoja: Istu ny prkl alas siittä mun eestä!
+ tappeluita, ehkä jopa rainan aikana : D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ookoojoo

28.12.2015 21:25

No jos siellä ylärivin takana olisi jonkinlainen pitkä pystybaaritiski jossa syöminen ja juominen tapahtuisi niin miksikäs ei.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi