Parhaat paikat katsomosta

Varmista parhaat paikat
Varmista parhaat paikat
  1. Elokuvateatterissa liput kannattaa ostaa seitsemännen rivin keskeltä. Näin valkokangas on sopivalla etäisyydellä, jotta päätä ei tarvitse kääntää elokuvan seuraamiseksi.
  2. Teatterissa liput kannattaa ostaa katsomon ensimmäisestä kolmanneksesta ja tietenkin keskeltä. Eli jos rivejä on 33, niin osta liput riville 10 tai 11. Istut todennäköisesti samalla penkillä, missä ohjaaja on istunut harjoituksissa.
  3. Jalkapallo-ottelussa vaihtoehtoja on useampia. Parhaat paikat ovat mahdollisimman lähellä kentän keskiviivaa. Aivan alas ei kannata mennä istumaan, koska sieltä ei näe hyvin. Toinen hyvä paikka on maalien lähellä, mutta siellä istuvat myös joukkueen fanit, joten meteli on sen mukainen.
  4. Jääkiekko-ottelussa kannattaa mennä istumaan kolmannen kerroksen keskivälille, jos haluaa nähdä koko kentän. Keskiviivan lähellä ja maalin takana, hieman ylempänä ykköskatsomossa näkee myös hyvin. Fanikatsomo kotijoukkueen kannattajille on yleensä erikseen.
  5. Konsertissa, jossa lava on toisessa päädyssä, parhaat paikat ovat permannolla ja lavan vieressä katsomossa. Näin artistin ja lavan tapahtumat näkee parhaiten.

Lähde: Tohtori Ankowitsch: Täydellisen tiedon käsikirja ja Hartwall Areenan henkilökunta.

2 kommenttia

paskaa paketissa

19.10.2007 14:45

Elokuvateatterissa liput kannattaa ostaa viimeiseltä riviltä. Näin kukaan ei pääse räkimään niskaasi ja toisaalta voit heitellä edempänä istuvia pop-corneilla.

Teatterissa liput kannattaa ostaa ekalta riviltä. Näet kuinka räkä valuu ja sminkki pettää. Voit myös kuulla kun näyttelijä pieraisee. Itse koin tämän Martti Suosalon esityksessä!

Jalkapallo-ottelussa vaihtoehtoja on vain YKSI. Fanikatsomo kotijoukkueen kannattajille! Suomen matseissa kyseessä on aina päätykatsomo, muualla istuvat pellet ovat yrityslipuilla /%#¤#%

Jääkiekko-ottelussa kannattaa mennä istumaan fanikatsomoon!!! Paitsi jos olet jokerifani, on parempi pysyä kotona kuin Suomen suurimmassa kirkossa, HW-areenalla...

Konsertissa, jossa lava on toisessa päädyssä, parhaat paikat ovat lavan edessä. Istumapaikat ovat HOMOILLE!! Tosi fani menee siihen lavan eteen kuulonsa uhraten ja mustelmia ottaen! Iron Maiden FOREVER!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fanittaja2975

19.9.2017 12:40

Oi tuota sivistyneen kielen ja tapojen valoa!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi