Reivaa hyväntekeväisyyden puolesta

Rave Saves -tapahtuman lippukassa lahjoitetaan Amnestylle.

DJ Orkidea.
DJ Orkidea.

Rave Saves – Suomen suurin elektronisen musiikin hyväntekeväisyystapahtuma – järjestetään nyt jo kolmatta kertaa pääsiäislauantaina 30. maaliskuuta Tigerin toimiessa uutena tilana. Suosittu tapahtuma on kerännyt joka vuosi lähes 1 000 elektronisen musiikin ystävää, ja mukaan pro-bono hengessä ovat jälleen lähteneet Suomen johtava dj-kaarti, Tiger sekä koko Rave Saves -tuotantotiimi. Illan lipunmyynnin koko tuotto lahjoitetaan tänäkin vuonna ihmisoikeusasioiden edistämiseksi ja Amnesty Internationalin Suomen osaston toimintaan

Rave Saves kerää jälleen massiivisen lineupin suomen etulinjan elektronisen musiikin artisteja hyvän asian puolesta. Tigerin yläkerrassa kuullaan house/techno/trance/tech house -tykitystä alemman kerroksen keskittyessä drum´n´bassiin sekä dubstepiin. Tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen panostetaan myös kunnolla ja luvassa on urbaania video- ja valotaidetta. Illan visuaalisesta ilotulituksesta vastaa Vj Klaustrofobia, joka on vuodesta 2004 toteuttanut erilaisia videoprojisointeja ja -visualisointeja musiikkitapahtumiin ja gallerioihin energisillä taideprojekteillaan.

Tapahtuman takana on pitkän linjan klubituottaja Markus Rauramo ja Rave Saves -tiimi.

"Tapahtuman idea lähti liikkeelle elektronisen musiikin ympyröihin hyvin vahvasti jo 90-luvulta asti liittyneen PLUR-ajattelun kautta, jossa korostetaan rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja kunnioituksen tärkeyttä. Idea saada myös passiivisesti hyväntekeväisyyden tekemisestä kiinnostuneet aktivoitua tavalla, jossa yhdistyy hauskanpito ja tärkeän asian tukeminen loi sytykkeen Rave Saves- konseptin viemisestä eteenpäin. Tapahtuma on jokavuotinen kullekin vuodelle ajankohtaisilla teemoilla ja artisteilla varustettuna", kertoo Rauramo.

1 kommentti

shiwan8

22.2.2013 15:30

Meneekö essojenkin myyntituotto hyväntekeväisyyteen?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi