Rihanna konsertoi Suomessa heinäkuussa

Rihanna tuo Diamonds World Tour -kiertueensa kesällä Hartwall Areenalle.

Supertähti Rihanna tuo ensi vuonna Diamonds World Touriksi nimetyn kiertueensa myös Eurooppaan. Kiertue käynnistyy maaliskuussa New Yorkin Buffalosta ja pysähtyy 28 kaupungissa Pohjois-Amerikassa. Euroopan osuus käynnistyy Espanjasta toukokuun lopulla.

Suomeen Diamonds World Tour yltää lauantaiksi 20. heinäkuuta Hartwall Areenalle, Helsinkiin. Lipunmyynti Helsingin-konserttiin alkaa maanantaina 19. marraskuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

Rihanna pitää parhaillaan johtoasemaa maailman listoilla Diamonds-hitillään, josta on tullut hänen uransa nopeimmin listakärkeen noussut single. Biisi on lohkaistu Rihannan maanantaina 19. marraskuuta julkaistavalta uudelta albumilta Unapologetic, joka on barbadoslaisneidon seitsemäs albumi vain seitsemässä vuodessa. Diamonds-single singahti Hot 100 -listan viidennelle sijalle julkaisuviikollaan ja on Rihannan 23. hittikipale, joka on on yltänyt listan kärkikymmenikköön. Diamonds julkaistiin nelisen viikkoa sitten, ja se meni iTunes-listan ykköseksi 27 maassa ja kärkiviisikkoon 55 maassa.

Kuusinkertainen Grammy-voittaja ja seitsenkertainen Billboard Music Awards -voittaja Rihanna on myynyt maailmanlaajuisesti yli 37 miljoonaa albumia. Tämän lisäksi Rihannan kappaleita on myyty yli 146 miljoonaa digitaalisesti, ja hän pitääkin parhaillaan paikkaa kaikkien aikojen eniten digitaalisia julkaisuja myyneenä artistina.

Forbes-lehti on nimennyt Rihannan sosiaalisen median isoimmaksi tähdeksi. Rihannan videoita on katseltu yli 2,9 miljardia kertaa Youtubessa, hänellä on yli 62,5 miljoonalla Facebook-fana ja yli 26,5 Twitter-seuraajaa.

Konsertti

La 20.7.2013 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

Liput

Myyntiin ma 19.11.2012 klo 9
82,50 / 72,50 + mahd. toimituskulut Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,97 e/min) + pvm) ja netistä www.lippu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi