Suomen menestyneimmät katutanssijat avasivat kansainvälisen tanssiopetusportaalin

Bboydojo.comin tähtäimessä siintävät erityisesti Aasian markkinat.

Jussi "Focus" Sirviö ja Anniina "AT" Tikka.
Jussi "Focus" Sirviö ja Anniina "AT" Tikka. Kuva: Victor Engström

Kotimaisen katutanssin pioneeriryhmän Flow Mo Crew:n Jussi “Focus” Sirviö ja Anniina “AT” Tikka veivät uransa juuri uudelle tasolle. Eilen julkaistu katutanssin internetopetusportaali B-Boy & B-Girl Dojo eli bboydojo.com ikuistaa ja jakaa eteepäin parin matkoiltaan keräämän osaamisen.

Dojo sisältää lähes sata opetusvideota neljällä eri tasolla aloittelijasta ammattilaiseen. Tämän lisäksi sivustolle päivitetään uusia videoita kuukausittain. Palvelusta tekee interaktiivisen online-seminaarien tarjoama mahdollisuus reaaliaikaiseen palautteeseen. Tasojen päätteeksi voi oppilas testata taitojaan opettajia vastaan battle-simulaattorissa.

“Olemme työskennelleet nyt yhdeksän kuukautta Dojon valmisteluissa. Lopputulos tiivistää ennennäkemättömällä tavalla breikkauksen liikkeet, historian ja filosofian”, kertoo Tikka, yksi maailman kunnioitetuimmista naisbreikkareista.

Dojon tähtäin on kansainvälisillä markkinoilla. Opetuskieli on englanti, mutta koko sivusto on julkaisussa käännetty myös espanjaksi ja suomeksi. Työn alla ovat jo kiinan, japanin ja arabian käännökset. Dojon tavoitteena onkin luoda uusi yhteisö tanssijoiden keskuuteen.

“Aasiassa breikkarille riittää töitä, skene on siellä aivan eri kokoinen kuin Euroopassa. Viime vuonna kävimme siellä keikoilla yhteensä kahdeksan kertaa. Dojon avulla voimme nyt tavoittaa oppilaat yhtäaikaa maailman joka puolelta”, katutanssin sanansaattajaksikin tituuleerattu Sirviö kommentoi.

Julkaisun jälkeen pari lähtee markkinoimaan uunituoretta palveluaan Aasian kiertueelle kesä- ja heinäkuuksi. Tähän mennessä esiintymisiä ja workshoppeja on varmistettu Taiwaniin, Kiinaan, Hong Kongiin ja Japaniin.

Bboydojo.com:n jäseneksi pääsee yhden tanssitunnin hinnalla, 19,90 € kuukaudessa. Katutanssin aloittamisesta kiinnostuneille on tarjolla myös aloittelijatason jäsenyys hintaan 9,90 € per viikko.

Katutanssi on vienyt pariskunnan yhteensä yli viiteenkymmeneen maahan kilpailemaan, opettamaan ja tuomaroimaan. Opit he ovat hakeneet suoraan lajin mestareilta ympäri maailmaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi