Syöjättärien musiikkivideo käsikirjoituksesta julkaisuun 24 tunnissa

Syöjättäret-yhtye tekee uuden Pumppuhaulikko-musiikkivideonsa vuorokauden aikana. Ennakkosuunnitelmia ei ole.

Miksi käyttää kuukausitolkulla aikaa ja miljoonia euroja musiikkivideotuotantoon, kun sen voi tehdä itse 24 tunnissa?

Syöjättäret aloittaa uuden Pumppuhaulikko-musiikkivideonsa kuvaukset sunnuntaina 11. marraskuuta klo 8.00. Valmis video on katsottavissa Youtubessa 12. marraskuuta aamukahdeksalta.

Ennakkosuunnitelmaa yhtyeellä ei ole, vaan koko prosessi tapahtuu vuorokauden aikana. Yhtye toteuttaa kaiken itse eikä käytä ulkopuolisia kuvaajia.

Joensuussa tapahtuvia kuvauksia voi seurata reaaliaikaisesti Facebookissa. Video on singlelohkaisu yhtyeen tulevalta ep-levyltä.

Musiikkityylissään vaikutteita mm. punkista, metallista, progesta ja jopa discosta yhdistelevä Syöjättäret perustettiin Joensuussa vuonna 2004. Ensimmäiset vuodet olivat vauhdikkaita, bändi keikkaili mm. Ilosaarirockissa ja Provinssissa, ja julkaisi muutaman omakustanteen. Pienen hengähdystauon jälkeen Syöjättäret palasi keikkalavoille runsas vuosi sitten uuden rumpalin kanssa. Uudistunein voimin on kuvattu Youtubestakin löytyvä musiikkivideo Uuni. Biisistä on myös julkaistu samanniminen omakustannesinkku.

Uuden videon kuvauksen jälkeen Syöjättäret lähtee November Pain -kiertueelle Helsinkiin ja Kotkaan. Helsingin keikka on Henry's Pubin Helatorstaiklubilla 15. marraskuuta, ja Kotkassa bändi esiintyy Backroomissa perjantaina 16. marraskuuta. Keikoilla lämppärinä soittaa helsinkiläinen punkbändi Solid Waste.

Kommentoi juttua