The Jacksons tuo kiertueensa Helsinkiin

Toimivatko tanssikuviot ilman Michaelia? Jackie, Jermaine, Marlon ja Tito Jackson esiintyvät Hartwall Areenalla helmikuussa.

Vain yksi puuttuu.
Vain yksi puuttuu.

Kesäkuussa Yhdysvalloista startannut Unity Tour -kiertue rantautuu Helsingin Hartwall Areenalle sunnuntaina 24. helmikuuta tuoden mukanaan Jacksonin veljekset.

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun veljekset Jackie, Jermaine, Marlon ja Tito Jackson esiintyvät tien päällä ilman edesmennyttä Michael-veljeään. Edellisestä yhteiskiertueesta on kulunut lähes 30 vuotta, sillä vuonna 1984 Jacksonin viisi veljestä kiersivät yhdessä Victory-albumin tiimoilta. Vuoden 1984 kiertue keräsi Yhdysvalloissa 2,5 miljoonaa katsojaa.

Helmikuussa Helsingissä kuullaan kavalkadi The Jackson 5 -yhtyeen klassikkohittejä, veljesten omaa soolotuotantoa sekä kunnianosoituksia Michael Jacksonille.

"Tämä kiertue on unelmien täyttymys. En voi uskoa, että tämä vihdoin tapahtuu, sillä ei ole mitään parempaa kuin kaikki veljet lavalla samanaikaisesti. Musiikkimme fanit ovat varmasti yhtä innoissaan – ja tiedän, että jokaisessa konserttisalissa Michael on hengessä mukana", kertoo Jackie Jackson.

Legendaarisen Motown-levymerkin eturivin artisteihin lukeutuvat Jacksonin veljekset nousivat maineeseen 70-luvulla, minkä jälkeen heidän vaikutuksensa popmusiikin historiaan on ollut kiistaton. Yhtyeen ainutlaatuinen tapa yhdistellä popin, funkin ja soulmusiikin elementtejä, lukuisat tarttuvat melodiat sekä viimeistä piirtoa myöten hiotut esityksensä nostivat Jacksonien nimen kerralla popmusiikin tähtitaivaalle.

The Jackson 5 -yhtye teki musiikin historiaa heti Motown-uransa alkutaipaleella. Yhtyeen neljä ensimmäistä singleä menivät Yhdysvaltain myyntilistan ykköseksi, ja I’ll Be There on yhä tänä päivänä levymerkin myydyin single. Vuonna 1997 viisikko nimettiin kautta aikain nuorimmaksi Rock’n’Roll Hall of Fame -nimityksen saaneeksi yhtyeeksi.

Konsertti

Sunnuntai 24.2.2013 klo 19.00 (ovet klo 17.30)

Liput

Liput 69/59/49 euroa + toimituskulut
Lipunmyynti: http://www.menolippu.fi ja http://www.lippupalvelu.fi
Lipunmyynti alkaa maanantaina 3.12.2012 klo 9:00.


Päivitys 2.12.2012: Konsertti siirtyy Espoon Barona Areenalta Helsingin Hartwall Areenalle. Uutiseen päivitetty uudet tiedot.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi