Throwback: 5 nostalgista kysymystä Walter de Campille

Oi niitä aikoja, jolloin baareissa tupakoitiin, lesboille ei löytynyt kapakkaa ja sukupuolen korjausleikkauksesta piti kysyä Walter de Campilta.

Vuosien varrella legendaarinen Walter de Camp on joutunut päässyt vastaamaan jos jonkinlaisiin kysymyksiin. Cityn 30-vuotisjuhlan ja throwback-torstain kunniaksi kaivoimme arkistoista muutaman helmen, jotka maalailevat kiinnostavaa aikakuvaa. Huomioi kysymysten teemat, sanavalinnat, henkilöhahmot ja vuosiluvut. Ajatella, että vasta muutama vuosi sitten asiat olivat niin toisin.

1. Janina Frostell kaupassa

Käydessäni ruokatavarakaupassa

...näen ympärilläni vain tavallisen näköisiä ihmisiä. Olenkin viime aikoina ihmetellyt, missä niin sanotut kauniit ihmiset käyvät kaupassa.

Ylirodeja, 1.3.2002

Walter de Camp vastaa:

Esimerkiksi Janina Frostell käy ihan tavallisissa ruokakaupoissa, mutta hän piiloutuu väljään villapuseroon. Sinä onneton et huomaa Janinaa, vaikka hän seisoo samassa kassajonossa! Voi hyvänen aika.

2. Sukupuolenvaihdoksen ehdot

Haluaisimme vaihtaa sukupuolta

Hyvä Walter, haluaisimme vaihtaa sukupuolta naisesta mieheksi, mutta sitä ennen pitäisi saada tietää, minkä kokoiset melat meille voidaan operoida. Emme todellakaan halua ryhtyä miksikään pienimunaisiksi ääliöiksi, vaan tarvitsisimme miehinä helvetin isot kullit. Pliis, ota tästä selvää, sillä mielenterveytemme riippuu vastauksestasi!

Would-be Eino ja Väinö, 3.9.2010

Walter de Camp vastaa: 

Joo, voin antaa teille tarkat mitat. Nykyisellä tietotaidolla naiselle pystytään tekemään maksimissaan 18 cm pitkä kalu. Teidän munanne ympärysmitaksi voi tulla 10-15 cm, mikä vaikuttaa kohtuullisen tanakalta. Tämä on kuitenkin vain asian valoisa puoli. Suomessa on kaksi lääkäriä, jotka suorittavat sukupuolenvaihdosleikkauksia. He pystyvät rakentelemaan naiseksi haluavalle miehelle kohtuullisen hyvän vaginan, mutta mieheksi muuttuva nainen joutuu tyytymään arpiseen penikseen, jonka pystyyn ja toimintaa saaminen vaatii jos jonkinlaisia tukirakennelmia ja moottoreita. Upouusi fallos ei oikein toimi eikä jytää. Nämä ex-naiset ovat usein sukupuolenvaihdosprosessin loppuun kuljettuaan pettyneitä ja neurotisoituneita. Fakta on tämä: kunnon, jämäkän, ketterän kullin pystyy luomaan vain Isä Jumala. Hänen kunniakseen raikukoot kiitoslaulumme.

3. Milloin tupakointi kielletään?

Miksi Helsingissä ei ole savuttomia baareja?

Miksi Helsingissä ei ole yhtäkään täysin savutonta tai edes lähes savutonta yökerhoa tai edes baaria? Jälleen kerran olen palannut bilettämästä kurkku käheänä ja vaatteet tupakilta haisevina. Kauanko tätä tarvitsee vielä sietää?

Mika 82, 2.7.2004

Walter de Camp vastaa:

Tupakointi ravintoloissa kielletään varmasti Suomessakin muutaman vuoden sisällä. Tällä hetkellä ravintoloitsijat kuitenkin suhtautuvat kieltoon haluttomasti, koska he ovat sijoittaneet valtavia summia ilmastointilaitteisiin. Sedu Koskinen ja kumppanit eivät käsitä, että nykyisen lain aikana he joutuvat joka kerta uuden ravintolan perustaessaan satsaamaan yhä lisää ilmastointiin. Ottaen huomioon millä vauhdilla Sedukin ravintoloita pystyttää, luulisi hänen mielellään johtavan tupakoinnin pikaista kieltämistä vaativaa kapakoitsijoiden lobbya. Nykyinen laki ei ainakaan ole pubien ilmaa parantanut. En halua mainita suosikkikuppilani nimeä, ettei se joutuisi vaikeuksiin. Totean vain, että en koskaan voi olla siellä kymmentä minuuttia kauempaa. Sitä ilmaa on mahdotonta hengittää vahingoittumatta.

4. Baari lesboille

Missä kuppila lesboille?

Kun homoille on kuppila melkein joka nurkassa, mutta mitään varsinaista lesbopaikkaa ei ole olemassa, niin missäs kyseiset vampit voivat yrittää iskeä toisiaan? Ihan kadulla ei viitsisi yrittää, jottei saa käsilaukulla piähän.

Karoliina, 19.3.1999

Walter de Camp vastaa: 

Kalliossa toimii kaksikin lesbobaaria. Kaarlenkadun Nalle pubissa tosin viettää iltojaan myös moni miespuolinen homoseksuaali. Paikan tunnelmaa leimaa usein reippaanpuoleinen iskumeininki. Kolmannelle linjalle perustettiin hiljattain Kolmas linja -niminen lesboravintola, lähelle Porthaninkadun kulmaa. Sen tunnelma on viihtyisän rauhallinen ja seurustelevainen. Valitse omasi fiiliksen mukaan.

5. Wallu Valpion seksikkyysaste

Olenko kieroutunut?

Olenko jollain sairaalla tavalla kieroutunut, kun olen huomannut Wallu Valpion olevan suhteellisen seksikäs? Kaverit sanovat pojua kaljahöyryiseksi paskanjauhajaksi, enkä oikein voi kertoa mieltymyksistäni.

Cami, 18.10.2002

Walter de Camp vastaa:

Tässä on jälleen kerran kysymys siitä, että kun miehellä on hyvännäköinen naisystävä, hän vaikuttaa itsekin puoleensavetävältä. Olen saanut lukuisia viestejä naisilta, jotka haluaisivat iskeä Wallun. Miksi te ääliöt ette halunneet Wallua silloin kun hänellä ei vielä ollut seksikästä mallityttöä? Nyt se on myöhäistä. Wallu on sanonut mulle, että hän on yhden naisen miehiä, ja mä uskon sen. Teidän mahdollisuutenne iskeä Wallu ovat miinus nolla. Lisäksi voin todeta, että Wallu Valpio on säärifetisisti. Hän suunnitteli pari vuotta sitten kirjan kirjoittamista tyttöjen sääristä. Hän on joskus nostanut ravintolassa naisen pöydälle seisomaan ja ryhtynyt esittelemään ja arvioimaan tämän sääriä. Siis ilman hyviä sääriä mahdollisuudet ovat double miinus zero.

Lue lisää (tai jätä oma kysymyksesi) Walter de Campin Sisäpiiri-palstalta!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi