Töölö haluaa mukaan kyläjuhlakartalle

Summer of Struggle nostaa esiin töölöläistä kaupunkikulttuuria.

Amfiteatteri on otollinen tapahtumapaikka.
Amfiteatteri on otollinen tapahtumapaikka.

Kalliossa ja Punavuoressa omia musiikkitapahtumia on jo paljon, mutta Töölön suunnalla vielä vähäisesti. Töölössäkin halutaan nostaa esiin kaupunkikulttuuria ja tähän tarkoitukseen syntyi Summer of Struggle

Musatarjontaa on jazzista folkiin ja punkiin, ja esiintymässä on muun muassa Black Lizard, joka on ollut kovassa ug-nosteessa. 

Festivaali tuo esiin uutta vaihtoehtoista musiikkia ja nuoria tekijöitä. Tapahtuman ideana on pystyttää Töölönlahdelle yhdeksi päiväksi kaupungin paras keikkapaikka käyttäen apuna amfiteatterin ainutlaatuista miljöötä ja huikeaa akustiikkaa.

Esiintymässä on joukko nuoria helsinkiläisyhtyeitä, joiden tyylit liikkuvat joustavasti progesta punk rockiin, jazzista funkiin ja kansanmusiikkirytmeistä jopa psykedeeliseen rockiin asti. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Festivaalin takana on töölöläinen Musiikkiyhdistys Summer of Struggle ry, joka pyörittää toimintaa kokonaan talkoovoimin. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo neljättä kertaa. Jatkot Korjaamolla klo 21 alkaen.

1 kommentti

enkelskia

4.8.2012 17:17

"...töölöläinen Musiikkiyhdistys Summer of Struggle ry..." Hoh-hoijaa... voiko tuosta muuta sanoa kuin että Voi vittu mikä nimi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi