Twilight-faneille tarjotaan kriisiapua Briteissä

Twilight loppuu, mutta epätoivoon ei saa vajota.

Puumaa mä metsästän, tuumasi Bella kun metsään meni.
Puumaa mä metsästän, tuumasi Bella kun metsään meni.

Yksi aikakausi tulee päätökseensä tulevana maanantaina, kun Twilight-saagan päätösosa, Aamunkoi - osa 2 julkaistaan DVD:llä. Teinivamppyyri Edwardin ja tämän rakastetun Bellan seikkailut ovat koukuttaneet niin nuorta kuin varttuneempaakin yleisöä ympäri maailman jo lähes vuosikymmenen ajan. Megasuosiosta nauttivan kirjasarjan ensimmäinen osa Houkutus ilmestyi vuonna 2005, jonka jälkeen saaga poiki vielä kolme kirjaa, viisi elokuvaa ja oheistuotteita kaikissa mahdollisissa muodoissa.

Sarjan viimeisen osan ilmestyminen DVD:lle on saanut myös tummia sävyjä, uutisoi Express-lehti. Ajatus siitä, ettei kalmankalpea komistus Edward enää koskaan sykähdytä valkokankaalla, voi olla sietämätön sarjan omistautuneimmille seuraajille. Elämänhalunsa menettäneitä Twilight-faneja varten onkin nyt perustettu oma kriisipuhelin, Twi-Line.

"Me tiedämme, että se sattuu. Me tunnemme tuskasi. Twilight on tullut tiensä päähän. Siitä huolimatta tarinan ei tarvitse loppua… Koe joka heti uudelleen soittamalla Twilight-linjalle."

Sarjan virallisille Facebook-sivuille ilmestynyt mainos saattaa olla vastaus fanien rukouksiin. Linjan toisessa voi nimittäin kuunnella uudestaan ja uudestaan elokuvien repliikkejä Edwardin, Bellan ja ihmissusi-Jacobin suusta.

Palvelu toimii valitettavasti vain Isossa-Britanniassa, joten suomalaisten fanien on tyydyttävä toistamaan suosikkilausahduksiaan jo ilmestyneiltä DVD:ltä.


Lähde: Express, The Twilight Saga: Official UK Page

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi