Ulvilan murhamysteeri -dokumentti saa ensi-iltansa ensi viikolla

Dokumenttielokuva seuraa myyttisiin mittasuhteisiin paisunutta Anneli Auerin tapausta kuuden vuoden ajan.

Suomesta tuskin löytyy montaa aikuista ihmistä, joka ei tietäisi, kuka on Anneli Auer. Joulukuussa 2006 tehty Jukka S. Lahden surma on kuluneiden vuosien aikana paisunut uskomattomiin mittasuhteisiin ja saanut käänteitä, joita maassamme on totuttu näkemään lähinnä television ulkomaisissa rikosdraamoissa. Joku tietää, mitä Ulvilassa tapahtui, mutta mitään ei ole saatu selville.

Ulvilan murhamysteeri on Pekka Lehdon dokumentti, joka seuraa tapausta vuosi vuodelta. Dokumentti sisältää ennennäkemättömiä poliisin rekonstruktioita, otteita Auerin lasten haastatteluista ja asiantuntijakommentteja viranomaisilta, jotka ovat käsitelleet tapausta. 

Dokumentti on pelottava, järkyttävä ja vaikuttava, muttei suinkaan puolueeton kuvaus edelleen käynnissä olevasta tapahtumaketjusta, jonka keskiössä on ulvilalainen perheenäiti. Mutta kuten dokumentissa sanotaan - kaikilla on mielipide. Mikä on omasi?

Ulvilan murhamysteeri -dokumentin ensi-ilta 3. lokakuuta. 

1 kommentti

Waka Wanha

25.9.2014 15:30

Mikä ihmeen Mysteeri? Kertookohan dokumentti kuinka hyväuskoiset hölmöt sähläävät ja sotkevat selvän tapauksen ammattitaidottomalla söhläämisellä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi