Vihdoin ne tulevat: Twin Peaksin uudet jaksot

Kulttisarjan neljä ensimmäistä uutta jaksoa on ensi viikolla katsottavissa HBO:n suoratoistopalvelussa.

Kuva: HBO Nordic

Kirjoitimme jo vuonna 2014 siitä, että kulttisarja Twin Peaks saa uusia jaksoja. Vuonna 2015 kirjoitimme aiheesta jälleen, tällä kertaa pettyneinä siitä, ettei David Lynch ohjaakaan niitä, vaikka toisin lopulta kävi. Vuosien odottelun jälkeen on vihdoin tullut se aika, kun uusia, David Lynchin ohjaamia jaksoja päästään katsomaan. 

Sarjaan on tehty 18 uutta jaksoa, ja ne sijoittuvat Twin Peaksin kaupunkiin aikaan, jona on kulunut 25 vuotta siitä, kun pikkukaupunki järkyttyi nuoren Laura Palmerin murhasta. Sarjaan palaa koko liuta ikonisia hahmoja, mukaanluettuna FBI:n erikoisagentti Dale Cooper, jota näyttelee Kyle MacLachlan. Muita palaavia näyttelijöitä ovat Madchen Amick, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Sheryl Lee, Peggy Lipton, James Marshall ja tietysti David Lynch itse.

Uusia näyttelijöitä ovat muun muassa Jim Belushi, Laura Dern, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Tim Roth ja Naomi Watts.

Kahdeksastatoista jaksosta neljä ensimmäistä päästään näkemään HBO Nordic -suoratoistopalvelussa ensi viikolla. Osat 1 ja 2 tulevat katsottaviksi varhain aamulla maanantaina 22. toukokuuta, osat 3 ja 4 samana päivänä pian sen jälkeen. Viides jakso nähdään vasta 5. kesäkuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi