Viikonloppuna rokataan KuopioRockissa

Tällä festivaalilla on huimasti tekemistä - ja myös bändit pelavat beach volleyta.

Kuva: KuopioRock Facebook

Ensi viikonloppuna jo 13. kertaa järjestettävä kaksipäiväinen festivaali Kuopio RockCock järjestetään tämän viikon lopulla, 31. heinäkuuta - 1. elokuuta Väinölänniemellä Kuopiossa. Vänärin luonnonkauniilla alueella järjestetään festarin ohessa paljon kiinnostavaa puuhaa kovien artistikeikkojen lisäksi.

KuopioRockissa voi kokeilla muun muassa benji-hyppyä, katapulttia, rodeohärkää, Gate Ridersia, banaaniajelua, flyboardingia, vesitaxiajelua ja beach volleyta. Alueella on myös uintimahdollisuus.

Beach volley ei muuten jää ainoastaan kävijöiden puuhaksi, vaan matseja otetaan myös bändien kesken: ennakkotietojen mukaan esimerkiksi Turmion Kätilöt pelaa Verjnuarmua vastaan. Artistit (mm. Santa Cruz, Sonata Arctica ja Children of Bodom) jakavat nimmareita perjantaina ja lauantaina.

Festivaalin esiintyjiä ovat muun muassa Accept, Apulanta, Popeda, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Von Hertzen Brothers, Neljä Ruusua, Happoradio, Pertti Kurikan Nimipäivät, Haloo Helsinki!, SANNI, Elastinen, JVG, Viikate ja Tiisu. Koko ohjelma löytyy festarin nettisivuilta.

KuopioRock, Väinölänniemi 31.7.-1.8. Liput 49-169 euroa. Suositusikäraja 14. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi