10 menovinkkiä vapun viettoon Helsingissä

Tästä vinkit niin auringonpaisteeseen kuin sateeseenkin koko perheen voimin, kaveriporukalla tai yksinäisille susille. We got you covered.

Kohta sitä saa! Herkullisia munkkeja ja simaa serpentiiniin kääriytyneenä.
Kohta sitä saa! Herkullisia munkkeja ja simaa serpentiiniin kääriytyneenä. Kuva: Kati Finell/Fotolia.com

Vappuaatto 30. huhtikuuta

Vappunen - Gimmeltävää meininkiä

Lasten Kulttuurikeskus Aurora Espoossa tarjoilee menoa ja meininkiä koko perheelle. Vappunen! -showssa lavalle astuu kitaraa väärinpäin soittava Klovni Lilli Pii, DJ Ottopetteri ja viimeisenä glitterihileenä Sisidiskon Sisi ja Carlos. Sisidiskon glitteriin puetut lastenlaulut ja aidot 70-luvun diskohitit tanssittavat iästä riippumatta. Tarjolla munkkeja ja hodareita ja sisäänpääsy vain viisi euroa! Ilmaiseksi pääset, jos olet vasta pienenpieni ihmisen alku eli alle 2-vuotias.

Helsinki Clubbing - 30 vuotta savua ja stroboa

Helsingin Kaupunginmuseossa on tarjolla todellinen klubikulttuurin helmi. Helsinki Clubbing -näyttely esittelee Helsingin klubien klassikoita 80-luvun lopulta tähän päivään ja toimii myös tapahtumien, kuten bileiden ja workshopien, näyttämönä. Tällä, jos jollakin voi virittäytyä vappuillan meininkeihin. Näyttely on ilmainen, joten go go go!

Sami Hedberg Vappushow

Jo perinteeksi muodostunut Sami Hedbergin Vappushow ei jätä väkeä kylmäksi tänäkään vuonna. Taattua vatsa- ja kasvolihasjumppaa tarjolla! Hulvaton stand up show ja rento vappudinner nautitaan Koskenrannan Wirtaamo-juhlasalissa. Ovet aukeavat jo kello 17.00 ja hauskaa pidetään aina puoleen yöhön asti. Ehdottoman hyvä vaihtoehto kaveriporukalle. Liput myy lippu.fi.

We Love Helsinki Vapputanssit

Korjaamolla jorataan taas täysillä! Tarjolla on päivä- ja iltatanssia. Päivätansseissa (18-22) keskitytään kotimaiseen iskelmään ja annetaan rytmien viedä. Iltatansseissa (22-05) mennään monessa paikassa. Vaunusalissa iskelmä tanssittaa, salakapakassa swingi ja charleston soivat ja Kulmasalin valtaa kunnon kreba! Glitternisti taiteilee glitterbaarissaan kimaltavat meikit bilekansalle.

Circus Mysticue Burlesque

Burleskin mystiikkaan voi uppoutua Kallion Rivierassa. Lavalla viettelevät upeat tähtiesiintyjät: Amy N.Joy, Arabellum, Betty Fvck, Sin D. Skye, Maristola Valois sekä Lise bon Belle. Tirehtöörin piiskaa heiluttaa köysitaiteilja Tinttu Henttonen, VIP Stage Hand on aina yhtä yllättävä Armi von Vep ja musiikkimestarina toimii legendaarinen DJ Fiona Timantti. Kaksi näytöstä: kello 19 ja kello 22 hintaan 18 euroa. Valitse ja mene!

Brunon vappuaatto irkkuhengessä

Konepajan Brunossa nautitaan irkkumusiikista, panineista ja kuohuvasta. Perinteisen irlantilaisen folk-musiikin jalanjäljissä asteleva Beaver Secret Handshake tarjoilee covereita muun muassa Flogging Mollylta, The Tossersilta ja Poguesilta. Brunoon on vapaa pääsy! Soittoajat kello 19 ja 21.

Vappu Carnival 2018

Astele karnivaalitunnelmaan afrobiittien ja dance hall reggaen tahdissa! Suvilahdessa bailataan vappuaamuyön pikkutunneille saakka. Illan musiikista vastaavat DJ TASTE, DJ Nice, DJ GoodBlood, Selecta Andor ja Lion Head. Kattilahallissa siis kajarirt tärisevät ja bebat heiluvat! 12 eurolla sisäänpääsy, vippikohtelua luvassa 30 eurolla.

Vappupäivä 1. toukokuuta

Brunon Vappu! Brunssi ja Asa&Band!

Brunossa on tarjolla herkullista brunssia sen etukäteen varanneille. Kello 14 esiintyy mestari itse eli Asa. Brunossa ei tarvitse huolehtia säästä, ja mikä parasta, Asan keikka on ilmainen.

Työväen Vappukulkue

Vappumarssille lähdetään Hakaniemen torilta ja suunnataan kohti Rautatientoria Hyvinkäänkylän puhallinorkesterin tahdissa. Rautatientorilla järjestettävän työväen juhlan aikana kuullaan perinteiseen tyyliin puheita sekä musiikkiesityksiä. Pääesiintyjänä nähdään Olavi Uusivirta.

Mattolaiturin vappu

We Love Helsinki DJ:t takaavat mahtavan meiningin Stadin upeimmalla näköalalla varustetulla tanssilattialla. Skumpan kuohuessa ja loistavan musiikin liikuttaessa on ilo ottaa kesä vastaan. Terassi aukeaa kello 9, DJ:t aloittavat kello 15 ja takuuvarmaa menoa on luvassa aina yöhön saakka.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi