10 vuokrasaunaa kunnon bileiden tukikohdaksi

Järjestä polttarit, häät, firman illanvietto tai joukkueen saunailta. Tai ihan vaan pirun hyvän bileet.

Yhteistyössä Sauna2

Kohtuuhintaisia tilaussaunoja on tarjolla ympäri kaupunkia yhä enemmän. Suomalaisille saunominen on luonnollinen osa juhlaa.

Sauna2 on ottanut kenttää haltuun laajentamalla kohde kerrallaan eri puolille Helsinkiä ja Espoota. Sillä on tarjolla 10 saunaa, jotka sopivat esimerkiksi polttareihin, kaveri-, työ- tai urheiluporukan saunailtaan, kokouksiin tai koulutuksiin tai ihan vain hemmetin hyvien bileiden alustaksi. Sauna2:n saunoihin voi ottaa omat juomat ja muut tarjoamiset mukaan.

Ruoholahti

Uusimpiin kohteisiin kuuluu Kauppakeskus Ruoholahden katolla sijaitseva edustustila on varustettu isolla terassilla ja upeilla maisemilla.

Roba

Roban kätköissä sijaitseva tila on varustettu uima-altaalla ja sieltä sukkuloi kätevästi bileiden päätteeksi yöelämän rientoihin.

City Helsinki

Täydellinen bilepaikka löytyy keskustan ytimestä Kampista, missä Hotelli Tornin naapurissa kelpaa ottaa löylyä ja bilettää luksuspuitteissa.

Villa Sarfvik

Espoon ja Kirkkonummen rajalta löytyy todella idyllinen saunapaikka nimeltä Villa Sarfvik. 20 minuutin ajomatka Helsingistä vie upean hirsimökin puitteisiin, jonne sujahtaa jopa 120 henkeä.

Siltasaari

Siltasaaresta Töölönlahden kupeesta löytyy peräti 70 neliön uima-altaalla varustettu tila, jossa voi järjestää erinomaiset pool partyt.

Villa Kuunari

Jollakseen on jemmattu Villa Kuunari, 50 hengen tilaisuuksiin sopiva, kulmatornin kruunaava talo, joka tarjoaa tukikohdan esimerkiksi pienille häille.

Kamppi

Kampista löytyy bilekeskus, jossa 150 neliön tiloihin mahtuu saunan lisäksi tilavat oleskelutilat ja lisää tilaa löytyy sään salliessa 80 hengen lasitetulta terassilta.

Malmi

Malmilta irtoaa muutamalla satasella laadukas saunatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi perhejuhliin tai joukkueen saunailtaan.

Punavuori

Punavuoresta Ratakatu 9:n legendaarisesta kiinteistöstä, yökerho Club Sohon alakertaan kätkeytyy upea saunatila, jonka nahkasohvilla kelpaa elvistellä firman pikkujouluissa.

Tapiola

Sadan neliön tila Espoon Tapiolan ytimessä on täydellinen kohde helsinkiläisellekin, kunhan länsimetro sinne joskus kuljettaa.

3 kommenttia

Löylynhenki

25.2.2017 21:01

Menkää ja varatkaa !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Saunatonttu8000

26.2.2017 11:11

Mutta hankalampi onkin loytaa perinteisia saunoja AirBNBsta - niitakin on, jopa Helsingin puutaloista loytyy puulammitteisia, jos jaksaa etsia! Ainakin omasta kokemuksestani aivan mainio vaihtoehto pienelle kaveriporukalle! Tietty aina kannattaa tsekata omistajalta lupa sauna-illan jarjestamiseen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Saunat.co

2.3.2017 14:33

Hyviä saunavaihtoehtoja on tänä päivänä paljon. Lisää valinnanvaraa vuokrattavista saunoista hintoineen löytyy osoitteesta http://saunat.co/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi