5 ravintolaa ja 15 huikeaa tarjousta! SYÖ!-viikot hellivät makuhermoja - ja lompakkoa - Keravalla

Keravan ensimmäiset SYÖ!-viikot ovat käynnissä 29.1.-11.2.2021.

Pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun lisäksi SYÖ!-viikoista nautitaan tänä vuonna myös Keravalla. Kampanjasta saat parhaiten hyödyn irti tsekkaamalla valmiiksi mukana olevat ravintolat ja annokset - ja astumalla ovesta ulos. Kaikki kympin annokset voit nauttia joko vastuullisesti paikan päällä tai ottaa mukaan.

Listan kaikista SYÖ!-ravintoloista ja tarjousannoksista löydät myös täältä.

Keravan ensimmäiset SYÖ!-viikot käynnistyvät viiden ravintolan ja 15 tarjousannoksen voimin.

Makuelämyksiä laidasta laitaan

Itä- ja Etelä-Eurooppalaisiin ruokiin keskittynyt L’Mamma Meze tarjoaa kampanjaviikkojen kunniaksi kympillä kolme herkullista annosta. Valittavanasi on joko pestokastikkeella maustettu pariloitu kananrintafilee tai pippurileike possun ulkofileestä. Kolmas vaihtoehto on rapeaa pekonia ja kermaista kastiketta sisältävä Spagetti Carbonara.

Burgereiden ystävien kannattaa suunnata SYÖ!-viikkojen aikana Sauhu Bistro&Bariin, jossa kympin burgeritarjoukset ovat voimassa myös lounasaikaan. Onko valintasi Tavis Burgeri, astetta tulisempi ChiliäKansBurger vai kenties aurajuustoinen HaistaHomeBurger.

Sauhun burgerit vievät kielen mennessään.
Sauhun burgerit vievät kielen mennessään. Kuva: Sauhu Bistro&Bar

Aasialaisia herkkuja pääsee nauttimaan edullisesti Keravan Chinamanissa kolmen eri vahvuisen annoksen voimin. Mietojen makujen ystävät valitsevat lautaselleen kanaa tai tofua hapanimeläkastikkeessa sisältävän Chinabossin. Vähän tulisuutta kaipaaville tarjotaan kasviksia pähkinäisessä kastikkeessa eli The Boss-annos. Todella tulinen herkku on puolestaan kolmea erilaista chiliä sisältävä Kwai Thai. Kympin hintaan sisältyy myös 0,33 l juoma ja kevätrulla.

Vietnamilainen ravintola Phin Coffee tarjoaa kympin annoksia myös lounasaikaan. Tarjolla on joko riisinuudeli- tai riisiannos, joko tarjoillaan valinnan mukaan joko paahdetun possun tai tofun kera. Annokset sisältävät myös salaatin. Lämmittävä keitto on joskus poikaa, ja tässä ravintolassa tätä vajetta täyttää kanalla höystetty Pho-keitto.

Phin Coffee viet sinut vietnamilaisten makujen äärelle.
Phin Coffee viet sinut vietnamilaisten makujen äärelle. Kuva: Phin Coffee

Eksoottisia makuelämyksiä kannattaa lähteä maistelemaan myös ravintola Mount Nepaliin. Kympillä voit valita kolmesta vaihtoehdosta, joista löytyy oma suosikki niin kasvissyöjille kuin kanan tai lampaan ystäville.

Seuraathan SYÖ! Keravaa jo Instagramissa ja Facebookissa?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi