5 x Flow-jatkot Helsingin yössä ja aamussa

Milloin viimeksi tanssit kolme päivää putkeen?

Massiiviseksi musiikki-, tyyli- ja ruokafestariksi kasvanut Flow Festival kerää yhteen niin puhutuimmat bändit kuin muotitietoisimmat henkilöt ja Instagram-influenceritkit. Festaria ei hypetetä turhaan, sillä se on kerännyt kiitosta ulkomaisia jokahipsterin julkaisuja myöten.

City listaa tulevan viikonlopun mehukkaimmat jatkopaikat heille, joilla tanssijalka vipattaa ja kisakuntoa riittää. Oletko valmis?

1. Breakfast Club

Kallion bailukompleksin alakerrassa sijaitseva Stidilä tarjoilee koko viikonlopun ajan aamujatkot aina seitsemään asti jokaiselle himokrebaajalle.

2. Homotekno

Sunnuntaina Kaikun pienellä puolella Kammarissa tanssitaan vielä minimalistisen Homoteknon tahtiin aamuneljään. Klubi on suunnattu queer-henkilöille ja heidän ystävilleen.

3. Ääniwalli

Flow Festivaalin viralliset jatkot juhlitaan Ääniwallissa tasokkaiden tanssimusiikkiartistien seurassa. Perjantaina ja lauantaina tekno soi sisätiloissa ja sunnuntaina nautitaan myös klassisen VUM-klubin terassimeiningistä.

4. BLOW

DTM-yökerhossa lauantaina järjestettävä Blow-klubi kannustaa muhinointiin tyylikkyyden ohella. Seksikkäät peput ja hikoilu on sallittua, siitä pitävät huolen deejiit RakField ja Miikka.

5. Aftherapy

Ugglassa tanssitaan Suomen kovimman Milla Lehdon johdolla kello kahteentoista asti maanantaina. Aftherapyt ovat todennäköisesti myöhäisimmät bileet, mitä kaupungista löytyy tämän viikonlopun suhteen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi