5 x hauska isänpäivä

Pian on aika juhlia maailman parhaita isäukkoja. City vinkkaa hauskaa, koko perheelle sopivaa tekemistä isänpäivälle.

Kuva: Mat Hayward / Fotolia

Valtakunnallinen isien ylistyspäivä lähestyy. Monet saattavatkin miettiä, että mitä isälle voisi antaa lahjaksi, kun eihän niin hyvä tyyppi tarvitse mitään! Paras lahja lienee kuitenkin yhdessäolo. Varsinkin, jos lapset ovat jo sen ikäisiä, että ovat lentäneet pois pesästään. Siksi keräsimme toimituksen kesken isänpäiväksi aktiviteetteja, joihin voi saapua koko perheen voimin.

Meidän Viikonloppu -messut

Helsingin Messukeskuksessa on sopivasti isänpäivänä Meidän Viikonloppu -messut, jossa on näkemistä ja tekemistä kaikille ikäluokille. Sunnuntaina päivä aloitetaan Isänpäiväbrunssilla ja päivä jatkuu muun muassa Lemmikkimessujen kera, jossa suloiset lemmikit tuovat varmasti hymyn huulille. Muuta Maalle -osastolla lapset pääsevät askartelemaan isilleen paperiruusun ja ottamaan yhteiskuvia rakastetun Rölli-hahmon kanssa. Messujen Luomualueella isät pääsevät tekemään lastensa kanssa luomuvälipalaa ja kello 12 isänpäivän kunniaksi lavalla esiintyy Lauluyhtye Aikamiehet. Lisäksi Ruokatiedon näytöskeittiössä koko perhe voi osallistua sokerivisaan tai bingoon.

Meidän Viikonloppu -messut Helsingin Messukeskuksessa. Avoinna isänpäivänä 10–17. Liput aikuiset 15 € / lapset 9€.

Prison Island

Pelihenkiselle perheelle täydellinen viettopaikka isänpäiväksi. Pukekaa päällenne rennot, hyvin joustavat vaatteet, keksikää perheellenne joukkuenimi ja aloittakaa pelaaminen. Prison Islandissa on tarkoituksena siirtyä sellistä selliin suorittamalla niiden sisälle rakennettu peli. Aikaa on vain viisi minuuttia, joten mitä enemmän jäseniä, sen parempi. Pelejä voi ostaa tunnista kahteen tuntiin. Takuuvarmasti hauska kokemus! Isänpäivänä isät pääsevät pelaamaan selliseikkaulua veloituksetta.

Prison Island Salmisaaren keskuksessa ja Vantaan Flamingossa. Avoinna isänpäivänä 12-18. Avainkortti 60 minuuttia 17,00€ / henkilö. Isät pääsevät lapsien saattamana veloituksetta.

Trampoliinipuisto Rush

Ei päästetä iskää helpolla! Rush on Pohjoismaiden suurin trampoliinipuisto ja se avattiin Helsingin Valimoon tänä vuonna. Kenttä koostuu erilaisista hyppyradoista, kuten vaahtomuovimerestä, hyppydonkkauksesta ja Wipe Out -sarjasta innoituksensa saaneesta radasta. Trampoliinipuisto tarjoaa Family Time -vuoroja, jonka aikana puistossa saa olla ainoastaan perheporukoita vauvasta vaariin. Family-Time -hyppyajat ovat Isänpäivänä 10:30-12 välisenä aikana. Sinne siis!

Trampoliinipuisto Rush Valimotie 25, Helsinki. Avoinna Isänpäivänä 10-19, Family-TIme aika 10:30-12. Hinta 20 € / aikuinen ja yksi lapsi. Lisähyppijät 10 € per henkilö.

Room Escape Tennispalatsi

Pystyttekö selviämään ulos tunnissa? Room Escape -pelit ovat hyvä valinta perheille, sillä peli kulkee parhaiten 3-5 hengen ryhmissä. Koska lapset ja aikuiset ajattelevat eri tavoin, tulee molempien mielikuvitukselle käyttöä tässä aivoja vaativassa pelissä. Helsingin Tennispalatsiin avautui hiljattain kolme pelihuonetta, joista kaksi on jo pelattavissa isänpäivänäkin. Pelattavat pelit ovat The Mayan Treasure, jossa etsitään Maya-jumalan kadonnutta aarretta, ja The Secret Cabin, jossa piilotetaan timanttiryöstön saalis. Muistathan, että peliaika tulee varata etukäteen.

Room Escape Tennispalatsi Salomonkatu 15. Auki isänpäivänä sovitusti. Neljän hengen peli 120 € / tunti.

Talvisirkus Muisti, Tanssiteatteri Hurjaruuth

Sirkus on useimmiten mahtava valinta, kun kyse on viihteestä. Talvisirkus Muisti antaa yleisölleen mystisen tunnelman leikkisin mielin. Mystiikan keskipisteenä esityksessä on muisti. Mihin kaikkeen muisti pystyykään? Tulevaisuuden sirkusta edustava esitys sopii kaiken ikäisille, mutta suositellaan kuitenkin yli 3-vuotiaille. Esitys kestää tunnin.

Talvisirkus Muisti, Tanssiteatteri Hurjaruuth, Kaapelitehtaan Pannuhallissa isänpäivänä kello 13 ja 15. Perhelippu 96 € ( 2 aikuista + 2 lasta) ja liput yksittäin aikuinen 27 € ja lapset 16 €.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi