5 x uudet ravintolat: Tampere

Kurniiko vatsa Mansessa? City vinkkaa viisi uutta kokeilemisen arvoista ravintolaa.

Kuva: Minerva Studio / Fotolia

Tampereen ravintolaskeneä ovat piristäneet useat uutuudet viimeisen puolen vuoden aikana. Jos mielit jotakin uutta syötävää Mansessa, tässä viisi tuoretta ravintolaa, jotka ovat testaamisen arvoisia.

August von Trappe

Verkatehtaankatu 2

Hans Välimäen belgialaisbistro August von Trappe avattiin Tampereelle marraskuussa. Menu tursuilee belgialaishenkisiä mereneläviä, pikkupurtavaa ja oluita joka lähtöön. Pubi- ja ravintolaosioihin jaettua Trappea kiitellään olutfiilistelystä, letkeästä meiningistä ja tyylikkäästä sisustuksesta. Trappesta saa myös brunssia.

Nomu Izakaya

Kyttälänkatu 11

Syyskuussa 2014 Kyttälänkadulle avattu Nomu on japanilainen izakaya-ravintola, joka toimii kuten espanjalainen tapasbaari. Tarjolla on muun muassa sushia, burgereita ja perunoita moneen makuun. Erityismaininnan Nomu saa vaihtuvasta lounasmenusta: lounas suunnitellaan kunakin päivänä saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.

Ravinteli Pork & More

Aleksanterinkatu 29

Ravintelien Bertha ja Huber taustajoukot panivat elokuussa 2014 pystyyn rennomman, katuruokatyyppisen ravintolan, jonka tarjonnassa keskitytään aliarvostettuun possunlihaan. Konstailematon syvän etelän ruoka, oluttietoisuus ja laadukas palvelu ovat asiakkaiden mieleen.

Sitko Pizza & Bar

Näsilinnankatu 22

Syyskuussa 2014 Tampereen keskustaan avattu trendikäs pizzaravintola eroaa kilpaiijoista pizzataikinallaan, joka on tehty vuosia vanhasta taikinajuuresta. Kiitosta Sitko saa mielenkiintoisista kausipizzoista, laajenevasta ruokalistasta (joka sisältää nyt myös salaatteja ja jäätelöä) sekä virkistävästä olutvalikoimasta.

La Fiesta

Sammonkatu 50

Kalevaan elokuussa avatussa meksikolaisravintola La Fiestassa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia. Maittavan ruoan lisäksi raflaa kiitellään viinivalikoimasta ja sunnuntaibrunssista, joka on usein loppuunmyyty. ¡Ay caramba!

Tsekkaa myös ei-niin-uusi Café Pispala ja ihkauuden Torni-hotellin ravintolat.

1 kommentti

gecgdh

11.2.2015 16:49

Sitkon pizzan kamalia ja kuivia lättyjä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi