6 x uudet ravintolat: Helsinki, elokuu 2015

Nälättääkö? City listasi kaupungin tuoreet ravintolatulokkaat.

Kuva: kichigin19 / Fotolia

City kokoaa säännöllisin väliajoin listauksen uusista ravintoloista, jotta tietäisit, missä syödä. Kuusi tänä vuonna avattua ravintolaa Helsingissä, olkaa hyvät:

Southpark Restaurant

Bulevardi 40
"Hella good food and Cali vibes", lupaa Fannyn paikalle Sinebrychoffin puiston kupeeseen kesällä avattu ravintola Southpark. Brunssi vaikuttaa lupaavalta ja sijainti on mahtava. Vielä ehtii testata terassinkin!

La Maison

Tehtaankatu 21
Lauantaina 8. elokuuta avattava La Maison lupaa piristää eteläistä Helsinkiä moderneilla pikkuannoksilla, reilulla eurooppalaisella ruoalla ja artesaaniviineillä. 

Il Birrificio

Fredrikinkatu 22
Ravintola Kynsilaukan paikalle keväällä auennut "Birri" tarjoaa bistroruokaa, omia makkaroita ja itsetehtyjä oluita. Lisäksi sieltä saa lounasta (paitsi kesätauolla), kahveja ja makeita. Testaamisen arvoinen korttelibistro!

Levant

Bulevardi 15
Okei, Levant on avattu jo alkuvuonna, mutta valitettavasti se on päässyt sujahtamaan Cityn ravintolalistausten ohi. Lähi-idän katuruokaa tarjoileva pikkuruinen Levant on suloinen lisäys pääkaupungin ravintolaskeneen. Huom! Sulkee jo kello 19.

Fat Ramen

Hietalahden kauppahalli, Lönnrotinkatu 24
Trendikäs japanilainen ramen-nuudelikeitto löysi vihdoin tyyssijan myös Helsingistä. Erityisen kivaa katuruokapaikassa on, että höyryävän ramen-kulhon kyytipojaksi saa myös viinejä - tai halutessaan jopa sakea.

Soil

Fredrikinkatu 37
Helmikuussa Fredalle avattu Soil  Wine Room on käytännössä viinibaari, mutta se sopii ravintolalistaukseen, sillä sieltä saa tapaksia, ja niistäkin saa vatsansa täyteen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi