6 x uudet ravintolat: Tampere, kevät 2016

Nälkä nääs? Mansen uudet ravintolat listana, tiäksää.

Me Cityssä rakastamme ruokaa ja ennen kaikkea ravintoloita. Kokosimme kourallisen tuoreita ravintoloita Tampereella, jotteivät ne jäisi keneltäkään huomaamatta.

Kuva: Dmitrijs Mihejevs / Fotolia

Frans & Marie

Hatanpään valtatie 1

Kaikki Fransmanni-ravintolat uudistuvat tämän ja ensi vuoden aikana rennoiksi ranskalaisbistroiksi. Helsingin Kluuvikadulla majaa pitää Frans & Amélie, Tampereen Koskikeskuksen ravintola on Frans & Marie ja Turussa Fransin kaverina on Emilie. Frans ja naiset panostavat juustoihin, viineihin ja suklaaseen - kuten ranskalaishengessä kuuluukin.

Ravintola Pyy

Papinkatu 20

Pyynikin kupeeseen alkuvuodesta avattu ravintola Pyy on konstailematon seurusteluravintola, joka soveltuu niin lounaalle, lasilliselle kuin pitkän kaavan illallisellekin. Pyytä pyörittävät kokkiveljekset luottavat eurooppalaiseen ruokaperinteeseen ja rentoon meininkiin. Parempi pienet Pyyssä kuin Pyy pivossa.

Friends & Brgrs

Hämeenkatu 17

Suomen ensimmäisen Mäkkärin paikalle avattiin suomalainen fresh casual -ravintola Friends & Brgrs. Pietarsaarelainen burgeriravintola niittää mainetta jo niinkin kaukana, että kesällä avataan ensimmäinen kansainvälinen purilaispaikka Kööpenhaminaan. 

Dining 26

Aleksanterinkatu 26

Muun muassa Hella & Huoneesta ja Bar Burritosta tuttu Arto Rastas toi Välimeren Tampereen keskustaan uusimmalla ravintolallaan. Täällä Välimeri ulottuu myös eksoottisempiin maihin kuten Marokkoon ja Libanoniin. Nimestään huolimatta Diningiin voi piipahtaa myös lasilliselle - jos pystyy olemaan syömättä.

Los Pollos

Hatanpään valtatie 1

Koskikeskukseen helmikuussa avattu fast casual -ravintola Los Pollos luottaa nimensä mukaisesti kanaan. Ja vaikka kyseessä on tamperelainen ravintola, saa täällä muutakin kuin siipiä. Espanjalaishengen mukaisesti raflassa tarjoillaan myös churroja. Buen provecho!

The Bull

Hatanpään valtatie 4

Tampereen gastropubimestarit panivat pystyyn not so fine dining -ravintolan, jonka lista on pelkkää burgeria. Lihaa löytyy joka lähtöön, mutta vegaaneja ei ole suinkaan unohdettu. Burgeribaari Bullissa panostetaan rentoon meininkiin ja täyteen vatsaan, ja saatavilla on myös aamiaista ja lounasta.

Bubbling under:

  • Viime syksynä avattu ravitsemisliike Aisti uhkuu hienostunutta maalaishenkeä Tampereen Työväen Teatterin kupeessa
  • Tampereelle omat toimipisteensä ovat avanneet myös Helsingissä supersuositut Chalupa ja Fafa's
  • Hella & Huone muuttuu kesän ajaksi pop up -ravintola Alphaksi, jossa syötäviä ovat annosten lisäksi myös kaikki astiat

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi