7 x uudet ravintolat: Helsinki, kesä 2016

Kaupungin uusimmat ravintolalisäykset, voilà!

Kuva: kichigin19 / Fotolia

Nälkä? Tässä Helsingin tuoreimmat ravintolauutuudet:

Roster

Pohjoisesplanadi 17

Kauppatorin kupeeseen kesäkuussa avattu tyylikäs Roster luottaa rentoon ja rouheaan meininkiin. Ravintolassa rikotaan kaavoja tarjoilemalla viiniä uusilla mitoilla ja ruokia vapaalla valinnalla. 

Caverna

Yliopistonkatu 5

Cavernassa uskotaan, että luola, ihminen ja ruoka ovat aina kuuluneet yhteen. Siksi tätä ravintolaa voisi erehtyä luulemaan oikeaksi tippukiviluolaksi! Erikoisuuksina brasilialaiset lihavartaat ja teppanyaki-avokeittiö.

Workshop Delicatessen

Kankurinkatu 6

Workshop Deli on ravintola, kahvila ja herkkupuoti samassa. Brooklyniläistunnelmaa henkivä ravintola on rento korttelibistro, joka soveltuu monenlaiseen herkutteluun: lasilliselle, take away -naposteluun tai kolmen ruokalajin illalliselle. 

Smörre Gastrobar

Pohjoisesplanadi 41

Stockmannin kulmalla sijaitsevan gastrobaari Smörren takana ovat samat kaverit kuin Workshop Delicatesseninkin. Massiivinen terassi hellii auringon ystäviä, ja listalta löytyy herkullisten juomien lisäksi sekä perinteisiä että innovatiivisia voileipiä.

6k Food Market

Kampin kauppakeskus, pohjakerros

Uudenlainen food market 6k tarjoilee kuuden festareilta ja tapahtumista tuttujen katuruokakojujen antimia samoissa tiloissa. Mukana Street Gastro, Kimchi Wagon, Oatz, BBQ on Wheels, Mad Wok sekä Fisu & Ranet.

Ravintola Helmi

Eerikinkatu 14

Vanha Helmi sulki ovensa, ja sen tilalle avattiin Konnichiwan omistajien toimesta uusi japanilainen ravintola Helmi. Tarjolla aitoja korealaisia bbq-herkkuja ja japanilaisia ruokia teppanyaki-avogrillistä.

Holiday

Kanavaranta 7

Lomaoppaat Richard McCormick ja Ville Relander panivat Katajanokan porteille pystyyn levähdyskeitaan, jossa voi paistatella päivää auringon helliessä. Kaunis sisustus, freesi ruokalista ja rento meininki muodostavat täydellisen kombon: paikka on usein täynnä. 

Bubbling under:

1 kommentti

Reija-Maria

13.10.2016 14:01

Uudet ravintolat ovat aina tervettulleita. Pimenevinä syysiltoina on aika varata hotelli, esim. http://www.hotellithelsingista.fi, ja suunnata testaamaan uusia makuelämyksiä vaikka yhdessä ystävien kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi