8 x viikonlopun menovinkit

Jäähallikonsertista Lintsin ilmaiskeikan kautta Kutosen ug-menoon.

Perjantai 15.5

Toukokuun perjantait: Brädi @ Linnanmäki

Toukokuun perjantaisin Lintsillä nähdään maamme huippuartisteja, ja tulevana viikonloppuna on vuorossa Brädi. Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa. Mies on julkaissut viimeisimmän albuminsa toukokuussa 2014, joka sisälsi vahvoja singlejä kuten ”Hätähuuto feat. Toni Wirtanen”.

Sanni @ Tavastia

Toisen levynsä huhtikuun lopussa julkaissut Sanni keikkailee Tavastia-klubilla perjantaina. Supersuosittu uutuuslevy LELU on Suomen virallisen albumilistan kärjessä jo toista viikkoa putkeen.

Pimeys, Lieminen @ Virgin Oil

Virgin Oilin lauteilla nähdään perjantaina Pimeys-yhtye sekä bändinsä kanssa lavalle nouseva Lieminen.

Pelle Miljoona @ Pressa

Legendaarinen punk- ja rock-muusikko Pelle Miljoona yhtyeineen keikkailee Pressassa perjantaina 15. toukokuuta. Tänä vuonna 60-vuotta täyttänyt artisti on kiertänyt maamme keikkalavoja ahkerasti jo useamman vuosikymmenen ajan ja laulanut itsensä monen sydämeen.


Lauantai 16.5

Jess And The Ancient Ones & Support @ Kuudes Linja

Kuopiolainen Jess and the Ancient Ones on viime kuukaudet viimeistellyt materiaalia tulevalle levylle, jonka työstökiireet keskeytyivät loka-marraskuussa, kun yhtye sai kiinnityksen Pohjois-Amerikan kiertueelle legendaarisen King Diamondin lämmittelijäksi. Tänä lauantaina yhtye nähdään Kuudennen Linjan lavalla.

Wöyh!

Hyyrysen muusikkoveljesten Jussin (YUP) ja Antin (Stam1na) WÖYH!-yhtye hämmensi maan kansalaisia jo kaksi vuotta sitten erikoisella musiikillaan ja niihin tehdyillä videoilla. Tulevalta albumilta julkaistiin ensimmäinen sinkkubiisi ”Kamppailu merellä” 13. maaliskuuta. Albumi kantaa nimeä Dwzyrek.

Scandinavian Music Group, Sallan Ja Miron Matka Maailman Ympäri @ Korjaamo

Korjaamolla on kova ilta tulossa kun Scandinavian Music Groupia lämppää vuonna 2011 perustettu Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri. Yhtye julkaisi ensimmäisen levynsä viimevuonna, mutta on tämän vuoden puolella jo julkaissut uuden sinkun ”talvi”. 

Sunrise Avenue Fairytales Best Of Tour 2015 @ Helsingin jäähalli

Suomen tämän hetken menestyneimmän vientiyhtyeen, Sunrise Avenuen, Best Of -kiertueen aloituskeikka. Helsingin jäähallista bändi suuntaa Euroopan kiertueelleen ja tämä jää ainoaksi Suomen keikaksi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi