Äitienpäivän 2020 ravintolaherkut kotona

Hemmottele äitiä tilaamalla brunssi, lounas tai illallinen kotiinkuljetuksella tai take awayna.

Jos perheesi äitienpäiväperinteisiin on kuulunut ravintolabrunssi tai -illallinen, ei tämän vuoden välttämättä tarvitse olla poikkeus. Tähän listaan on koottu ravintoloiden koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen tarjoamia äitienpäiväspesiaaleja. Ihanaa äitienpäivää kaikille!

Artikkeli päivittyy!

Anton&Anton

Mitä: Äitienpäivän brunssikassi, johon kuuluu mm. graavilohta, parsamunakasta, raparperi-vadelmabowl ja macaronseja. A&A:n kautta tilattavissa myös Wild Things kukkakimppu ja patisserie Teemu Auran kakku.
Hinta: 32 € yhdelle, 54 € kahdelle, 94 € neljälle.
Lue lisää ja tilaa.

Bruket

Mitä: Gluteenittomaan ja laktoosittomaan äitienpäivämenuun kuuluu tryffeliöljyllä maustettua peruna-purjokeittoa, Bruketin siemenleipää, kirjolohen mätiä, smetanaa & tattari-parsarisottoa, parsa-fenkolisalaattia ja kookos-herukkaleivos. Kasvisversiossa mädin sijaan fetaa.
Hinta: 30 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Chapter

Mitä: Lisätietoa tulossa lähipäivinä.
Lue lisää ja tilaa.

Dylan

Mitä: Äitienpäiväbrunssi sisältää mm. salaatteja, tonnikalaröraa, pesto-kanaa, suklaamoussea ja macarons-leivoksia.
Hinta: 29 € / hlö, lapset 12,50 €.
Lue lisää ja tilaa.

Finnjävel

Mitä: Äitienpäivän menuun kuuluu kampasimpukkaa & herne-gazpachoa, lohta, vihreää parsaa & suolaheinää sekä jälkiruoaksi valkosuklaa-mansikkakakku.
Hinta: 50 € / hlö (minimitilaus kahdelle).
Lue lisää ja tilaa.

FLÄT no 14

Mitä: Äitienpäivän herkkukassiin kuuluu mm. parsaa ja parmankinkkua, paahdettua lohta, manchegoa ja pavlova.
Hinta: 30 € yhdelle, 56 € kahdelle.
Lue lisää ja tilaa info@flathelsinki.fi.

Gastro Cafe Kallio

Mitä: Äitienpäivän brunssiin kuuluu cheesy-cheese tai croque monsieur leipä, parsa-omeletti, hedelmäsalaattia, tuorepuristettu appelsiinimehu / virgin mary ja äitienpäiväkakkua.
Hinta: 50 € kahdelle. + Ruusu 5 €.
Lue lisää ja tilaa.

Hampton Bay

Mitä: Äitienpäivän herkkukassi, joka pitää sisällään mm. erilaisia salaatteja, graavilohta ja karitsan paahtopaistia. Jäkiruoaksi mansikka-lime juustokakku.
Hinta: 62 € kahdelle.
Lue lisää ja tilaa.

House of Sandwiches Brasserie

Mitä: Äitienpäivän tuotteisiin kuuluu äitienpäivämenu, brunssimenu sekä kakkukestit. Kakkuvalikoimaan kuuluu mansikkalime-moussekakku, mustikka-raakakakku ja suklaakakku.
Hinta: Menu 32 € / hlö, brunssi 34,20 € / hlö (minimitilaus kahdelle), kakku 30,80 € (5-6 hlö).
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Jura

Mitä: Äitienpäivämenussa savustettua hernettä ja jättiravun pyrstöjä, naudan paistia ja piparjuurta ja jälkiruuaksi raparperia.
Hinta: 38 € /hlö.
Lue lisää ja tilaa info@ravintolajura.fi.

Kiila

Mitä: Äitienpäiväbrunssiin voi valita yhden tuotteen listan neljästä eri osiosta, joita ovat salaatit, bites-pienet palat, lämmitettävät ja makeat. 
Hinta: 18 € / hlö. Lisähinnasta mm. ruusuja, smoothieta tai kahvia.
Lue lisää ja tilaa.

Konstan Möljä

Mitä: Äitienpäivän brunssimenuun kuuluu mm. paahtopaistia, parsasalaattia, sienisalaattia, sipulisilliä, graavilohta ja mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella.
Hinta: 42 € kahdelle, 80 € neljälle. Lisähinnasta myös juustotarjotin.
Lue lisää ja tilaa.

Lasipalatsi

Mitä: Äitienpäiväpaketin menuun kuuluu lajitelma alkupaloja, pääruoaksi karitsan kylkeä ja jälkiruoaksi suklaa-cashewpähkinäbrownies sekä passion-tuorejuustomoussea.
Hinta: 39 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Levain

Mitä: Levain äitienpäivä Family Brunch -kassiin kuuluu mm. croissantteja, appelsiinimehua, antipastolajitelma, kana-caesar-salaatti ja suklaabrownieita.
Hinta: 99 € neljälle.
Lue lisää ja tilaa.

Lonna

Mitä: Lonna x äidit -menu on noudettavissa Kanavanrannasta perjantaina ja lauantaina. Vaihtoehtoina liha- tai kasvisherkkuboksi.
Hinta: 35 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Madison

Mitä: Madisonin äitienpäiväpicniciin kuuluu kinkkurulla, kana-pekonisandwich, lohi-perunasalaatti, kimchi-kaalisalaatti, kasvis crudités ja hummusta, suolainen pasteija, hedelmäsalaattia ja kinuskikastiketta, juustovalikoima ja hilloja, nutella-mansikkaletut, suklaachip-cookies ja mustikka-valkosuklaaleivos. Saatavilla myös kasvisversiona.
Hinta: 25 € / hlö (minimitilaus neljälle).
Lue lisää ja tilaa.

Mamma Rosa

Mitä: Äitienpäivämenuun kuuluu alkupalalajitelma, valitsemasi pääruoka (savustettua siikaa tai häränfilettä) sekä jälkiruoaksi vaniljapannacotta.
Hinta: 40 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Natura

Mitä: @home -äitienpäivämenuun kuuluu mm. vichyssoise-keittoa, vasikan entrecotea ja valkosuklaa-brownieita.
Hinta: 35 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Oh My Goodness

Mitä: Äitienpäiväkassin sisältö: Big Boss -vohveli, kombucha, raakakakku, mango-chiapudding, vihersmoothie. Kaikki gluteenitonta ja vegaanista.
Hinta: 25 €.
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Oiva

Mitä: Äitienpäiväbrunssi-kassiin kuuluu riisipiirakka, saaristolaisleipää, lohimoussea, savusiika-primavera-salaattia, parsa-varhaisperunasalaattia, sitruunavoi-salviabroileria, grillattuja rosmariinikasviksia, kermaperunoita ja prinsessaleivos.
Hinta: 25 € / hlö. Lapset 12 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Olo

Mitä: Äitienpäivän menusta löytyvät kevään raikkaat maut: uutta perunaa, parsaa ja kevätvihanneksia. Päivällisen kruunaa raparperi ja vanilja.
Hinta: 55 € / hlö (minimitilaus kahdelle).
Lue lisää ja tilaa.

Passio

Mitä: Passion äitienpäivämenun kuuluu alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, joista jokaisen saa valita kahdesta vaihtoehdosta. Listalla mm. canneloneja, possunposkea ja suklaaganache.
Hinta: 44 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Patisserie Teemu Aura

Mitä: Äitienpäivän mansikka-limekakku, 6 kpl persikka-chili-macaronseja sekä auringonkukansiemen-hunajaleipä.
Hinta: 45 €.
Lue lisää ja tilaa.

Restaurant Penny

Mitä: Äitienpäivän kakut valitsemallasi maulla: mansikka-raparperijuustokakku lakritsimarengilla tai valkosuklaa-maitosuklaamoussekakku kirsikoilla ja vaahtokarkeilla.
Hinta: 20 € viidelle, 35 € kymmenelle.
Lue lisää ja tilaa.

Roots

Mitä: Äitienpäivän vegaaninen aamiaiskassi noudettuna Vallilasta. Extrana lahjakortti Rootsin online-tunnille.
Hinta: 18 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa info@rootshki.fi.

Rönttösrouva x Ravintola Huvila

Mitä: Juhlamenu, johon kuuluu lajitelma erilaisia alkuruokia, kuten leipäjuustosalaattia ja quiche-piiras sekä pääruoaksi spice rub -lohta. Jälkiruoaksi kermainen mansikka-mousseleivos lemon curdilla ja mansikkavalkosuklaalla.
Hinta: 88 € kahdelle.
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Sarfvik

Mitä: Kirkkonummelaisen Sarfvikin äitienpäivän juhla-ateriaan kuuluu valitsemasi alkuruoka ja pääruoka kahdesta vaihtoehdosta. Jälkiruoaksi pavlova.
Hinta: 90 € kahdelle.
Lue lisää ja tilaa.

Saslik

Mitä: Šašlikin äitienpäivämenuun kuuluu parsapiirakkaa, katkarapuskagenia, paahdettua lohta, pinaatti-nokkos-perunarösti ja korvasienimuhennosta sekä jälkiruoaksi Uspenskin suklaakupoli.
Hinta: 42 € / hlö. Saatavilla myös lasten versio 15 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Sweet Pepper Catering

Mitä: Äitienpäivän menuun kuuluu mm. nokkosgratinoitua merilohta ja maalaiskananpoikaa. Kasvismenussa pääruokana linssi-kuminamureketta. Jälkiruoaksi sydänkeksikakku.
Hinta: 27 € / hlö. Lapset 10 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Theron

Mitä: Äitienpäivän herkkuboksi on saatavilla kahdella erilaisella kolmen ruokalajin menulla. Jälkiruokakakun (alle kuuden henkilön tilauksissa leivoksina) saa valita neljästä eri vaihtoehdosta.
Hinta: 30 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Toca

Mitä: Äitienpäivän herkkukassi sisältää käsintehtyjä ricotta-pinaattitäytteisiä cannelloneja ja tomaattikastiketta, yrttifocacciaa ja suklaisen jälkiruuan.
Hinta: 25 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Tuepientuottajaa.com

Mitä: Hemmottelupaketti, johon kuuluu mm. kahvia, teetä, suklaata ja leivonnaisia kotimaisilta pientuottajilta. Tilattavissa ilmaisella kotiinkuljetuksella personoidun viestin kera.
Hinta: 30–50 €.
Lue lisää ja tilaa.

Trattoria Sogno

Mitä: Äitienpäiväkakut: mansikka-raparperijuustokakku lakritsimarengilla, maito- ja valkosuklaakakku kirsikoilla ja vaahtokarkilla sekä Sognon tiramisu mansikoilla.
Hinta: Kakut 20 € viidelle tai 35 € kymmenelle. Tiramisu 5 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Wanda's Kitchen & Lounge

Mitä: metsäsienisalaattia, lohi-katkarapucevicheä, halloumisalaattia, vihreää tankoparsaa, bernaisekastiketta, kokonainen kevätkananpoika, paahdettua parmesanperunaa, kasvispaistos, raparperipiirasta, valkosuklaa-mascarponevaahtoa ja minttu-ananas mojitomehua.
Hinta: 44 € / hlö.
Lue lisää ja tilaa.

We Are Group Dinner Delivery

Mitä: Kuuden ruokalajin äitienpäivämenu, johon voi valita esimerkiksi korvasienipiirakkaa ja haudutettua kuhaa. Jälkiruuaksi maitosuklaatryffelikakkua.
Hinta: 38 € / hlö (minimitilaus kahdelle).
Lue lisää ja tilaa.

Yes Yes Yes

Mitä: Seitsemän ruokalajin menu, joka keskittyy keväisiin raaka-aineisiin, kuten kyssäkaaliin, parsaan ja raparperiin.
Hinta: 39 € / hlö (minimitilaus kahdelle).
Lue lisää ja tilaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi