AKA Oriental Gastrobarin terassilla on lämpöä ja aasialaista tunnelmaa

AKA tarjoilee itämaisia tapaksia ja raikkaita juomia Stockmannin aurinkoisessa kulmassa.

Stockmannin kulmalla on yksi kaupungin aurinkoisimmista terasseista. Mannerheimintien kulmalta Pohjoisesplanadille levittäytyvä kesäterde nauttii auringopaisteesta oikeastaan koko päivän.

Kyseessä on AKA Oriental Gastrobar, itämainen katubaari, jossa viihtyy sekä syöden että juoden, ja varsinkin aurinkoisella terassilla. 

AKAssa pidetään hinnat edullisina ja ovet auki myöhään perjantaisin ja lauantaisin. Ruoassa maistuu aasialaisuus, mutta sekin pilke silmäkulmassa. Tärkeintä on kiinnostavuus, viihtyisyys ja hyvä meininki – eikä hyvästä terassipaikasta ole lainkaan haittaa.

Arkisin lounasaikaan kello 11-14.30 AKAssa voi rakentaa oman ramen-kulhon build your own ramen -lounaalla, jossa kulhon saa täyttää valitsemillaan tuoreilla, monipuolisilla raaka-aineilla. Myös lounaan voi nauttia sään salliessa terassilla. Lounasajan ulkopuolella voi nautiskella vaikka kaveriporukalla aasialaisilla tapaksilla, kuten dumplingseilla, paahdetuilla vihanneksilla tai kanansiivillä. Juomapuolelta löytyy oluita, viinejä ja valikoima raikkaita cocktaileja. 

Terassilla on myös oma baaritiski, joten auringon paahtaessa lämpimästi ei tarvitse välttämättä edes käydä sisällä nauttiakseen terden tarjonnasta. Lämpöä tarjoaa myös aina ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. AKAssa saa olla kuin kotonaan!

AKA Oriental Gastrobar, Pohjoisesplanadi 41. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta. 

1 kommentti

PaulaFox

17.6.2022 15:40

Hei) Nimeni on Paula ja olen 23-vuotias) Olen aloitteleva seksimalli 18+) Arvostele kuviani osoitteessa - https://ja.cat/id397034

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi