Allas pop up -kahvila avautuu perjantaina – kesän uutuutena hiiligrilli

Katajanokalla Kauppatorin kupeessa nautiskellaan jälleen tänä kesänä elämästä meren rannalla, kaupunkiluonnon keskellä.

Suunnitelman mukaisen merikylpylän on tarkoitus avata keväällä 2016. Siihen asti mennään pop-up-meiningillä.
Suunnitelman mukaisen merikylpylän on tarkoitus avata keväällä 2016. Siihen asti mennään pop-up-meiningillä. Kuva: Allas - Tule suunnittelemaan stadilainen kesäpaikka / Facebook

Toisen kesäkautensa käynnistävän Allas pop up -kahvilan avajaisia vietetään perjantaina 24. huhtikuuta. Avajaisviikonlopun kunniaksi tarjoillaan ilmaista jäätelöä nopeimmille, ja luvassa on myös muita herkullisia tarjouksia.

Allas pop up -kahvila vehreine terasseineen on merellinen kesäkeidas, joka herättelee hiljaiseloa viettänyttä ranta-aluetta uudelleen kaupunkilaisten aktiiviseen käyttöön. A-oikeuksin varustettu kahvila palvelee aamun torikahveista lounaalle ja illan terassitunnelmointiin meren äärellä. Luvassa on uusi, merellinen kesämenu, jonka kruunaavat hilligrillin tirisevät ruokaherkut. Ruokapuolesta vastaa Helsingin huippuravintoloissa työskennellyt keittiömestari Miki Kurkela.

Tulevan merikylpylän tontille maailmanpyörän läheisyyteen levittäytynyt kahvila nurmialueineen toimii kesän ajan myös kaupunkifestivaalien näyttämönä. Altaalle on lisäksi luvassa istutuslaatikoita kaupunkiviljelyä varten. Allas pop up -kahvila on avoinna ensimmäiset viikot perjantaista sunnuntaihin, ja toukokuun puolesta välistä päivittäin aina syyskuun loppuun saakka. Vappuaattona olemme avoinna myös torstaina – tervetuloa ilmaiselle vappujäätelölle.

Keväällä 2016 avautuva Allas-merikylpylä on ympärivuotinen virkistäytymisalue, joka tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Suomalaista kuusipuuta hyödyntävän hankkeen energia-, lämmitys- ja jätehuoltoratkaisuissa hyödynnetään kotimaista Cleantech-ympäristöteknologiaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi