Annoksia puoleen hintaan! SYÖ!-viikkojen kovimmat tarjoukset ja herkullisimmat uutuudet esittelyssä

SYÖ!-viikoilla nähdään taas joukko mielettömiä tarjouksia ja kokeilemisen arvoisia uutuuksia.

SYÖ!-viikot käynnistyvät perjantaina 17. toukokuuta kymmenien ravintoloiden ja satojen tarjousten voimin! Mukana pääkaupunkiseudulta on lähes 60 ravintolaa, joiden joukosta jokainen löytää taatusti omat suosikkinsa.

Jos laaja tarjonta tuottaa päänvaivaa, ei hätää! Poimimme SYÖ!-ravintoloiden joukosta parhaat tarjoukset sekä mielenkiintoisimmat tulokkaat.

3 x kertaa uudet SYÖ!-ravintolat

Mono Sushi

Sushin ystävät ilahtuvat taatusti tästä uutuudesta! Hämeentiellä sijaitseva Mono Sushi kutsuu herkuttelemaan SYÖ!-viikoilla tuoreista raaka-aineista valmistetuista susheista edulliseen 12 euron hintaan. Tarjoushintaan pääset kokoamaan lautasellesi suosikkisushisi monipuolisesta buffetista.

Mono Sushin buffetti kutsuu nauttimaan.
Mono Sushin buffetti kutsuu nauttimaan.

Crazy Bing Tripla

Kiinalaista street foodia tarjoileva Crazy Bing Tripla on nyt mukana myös legendaarisilla SYÖ!-viikoilla! Nyt jos koskaan kannattaa lähteä testaamaan ravintolan herkulliset tarjousannokset; naudan nuudelikeitto, Dandan-nuudelit valitsemallasi täytteellä sekä Kangpao! Chicken.

Crazy Bing Triplassa herkutellaan kiinalaisilla annoksilla.
Crazy Bing Triplassa herkutellaan kiinalaisilla annoksilla.

Kimchi BBQ Tapiola

Jos raikkaat aasialaiset makuelämykset maistuvat, kannattaa ottaa suunnaksi Tapiolassa kauppakeskus Länsituulen 3. kerroksessa sijaitseva Kimchi BBQ Tapiola. Tämä uutuusravintola tuo SYÖ!-viikkojen kunniaksi tarjolle kolme maukasta 12 €:n annosta; Fresh Bibimbap, Dyseji Bulgogi ja 18 kpl sushisetti.

Kimchi BBQ Tapiola tarjoaa SYÖ!-viikoilla muun muassa raikkaita kulhoja 12 €:n hintaan.
Kimchi BBQ Tapiola tarjoaa SYÖ!-viikoilla muun muassa raikkaita kulhoja 12 €:n hintaan.

6 x parhaat tarjoukset

Pihviä 12 €:lla!? Kyllä! Il Siciliano Redi tuo SYÖ!-kampanjan ajaksi tarjolle Pippuripihvi-annoksen, joka pitää sisällään naudan ulkofileetä pippurikastikkeessa, kasviksia ja perunoita. Ja tämän annoksen ovh-hintahan on 26,90 €, eli alennusta kertyy yli 55 prosenttia.

Amigon Paella a’la Amigo ja Amigo’s Chicken eivät paljoa kalpene edelliselle tarjoukselle, sillä näiden annosten alkuperäinen hinta on 24,90 €. Eli nämäkin annokset lähtevät SYÖ!-viikkojen ajan alle puoleen hintaan!

Amigo's Chicken - maistuis varmaan sullekin?
Amigo's Chicken - maistuis varmaan sullekin?

Autenttisia kiinalaisia makuelämyksiä kannattaa lähteä nauttimaan upeassa miljöössä sijaitsevaan Zhèniin. Yksi tämän ravintolan maukkaista tarjousannoksista on härkää mustapippurikastikkeella, jota pääset nauttimaan kampanjan ajan tuttuun SYÖ!-hintaan 12 €:lla (ovh. 24 €).

Thaimaalaisen ruoan ystävien kannattaa olla hereillä, sillä Thai Orchid Villa Kamppi tarjoaa SYÖ!-viikon ajan annoksiaan huippuhintaan. Erinomainen valinta on esimerkiksi thaimaalainen papaijasalaatti ja grillattuja porsaanniskavartaita tai tofua sisältävä Thai Papaya Salad & Moo Ping Thai -annos, jonka alkuperäinen hinta on 22 €.

Thai Orchid Villa Kampin eksoottiset maut vievät sinut hetkessä makumatkalle.
Thai Orchid Villa Kampin eksoottiset maut vievät sinut hetkessä makumatkalle.

Tämän kertainen uutuus, Kimchi BBQ Tapiola, nousee myös mukaan parhaiden tarjousten kärkikastiin. Tämän ravintolan 18 kappaleen sushisetti kustantaa nimittäin normaalisti 22 euroa, mutta kampanjan ajan hinnan ensimmäisen numeron voi vaihtaa ykköseen. 

Speakeasy Itis on myös kohde sinulle, joka haluat säästää mahdollisimman pitkän pennin. Naudan lehtipihvi maustevoilla ja ranskalaisilla lähee SYÖ!-viikkojen ajan matkaasi 12 €:lla  (ovh. 21,90 €).

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja annokset löydät täältä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi