Arto Rastas avaa ravintolan Tampereelle Ratinan kauppakeskukseen

Uuteen ravintolaan tulee kaksi kerrosta ja kattoterassi.

Kuva: Dasha Petrenko / Fotolia

Keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas avaa huhtikuussa 2018 uusimman taidonnäytteensä Kauppakeskus Ratinan näkyvimpään osaan, ”Periskooppiin”.

Periskoopin ravintolassa voi viettää aikaa lounasajasta aina pitkälle iltaan ja yöhön. Kaksikerroksisen ravintolan alakerta toimii ravintolasalina ja yläkerta loungena, joka sopii vaikka drinkkien nauttimiseen. Periskoopin valtava lasiseinä avaa mahtavat näköalat Ratinan suvantoon ja Tammerkosken maisemaan ravintolan sisältä. Kokonaisuuden kruunaa kattoterassi, josta on upeat näkymät Pyhäjärvelle.

"Haluamme luoda Periskooppiin ravintolan, jonka tunnelman ja tarjonnan jokainen voi kokea omakseen; kuin yhteisen olohuoneen," Rastas kertoo.

Ravintolaan tulee satoja asiakaspaikkoja. Ravintolan konsepti ja nimi julkaistaan keväällä lähempänä Kauppakeskus Ratinan huhtikuista avauspäivää.

"Olemme rakentamassa Tampereen alueen suurinta ja vetovoimaisinta kauppakeskusta, josta löytyy kaikki nykyaikaisen kauppakeskuksen palvelut. On hienoa saada uniikki ravintola Periskooppiimme. Se täydentää entisestään jo valmiiksi houkuttelevaa ravintolatarjontaamme," kertoo Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi