Bistro Badenbaden legendaarisessa Hietsun rannassa tarjoilee konstailematonta rantameininkiä

Badenbadenin terassilla voi viihtyä kesällä vaikka joka päivä.

Keväällä rantaelämästä pitävien kaupunkilaisten korviin kantautui ilouutisia: Hietsun uimarannan kahvilarakennukseen saatiin uusi vuokralainen, Theron Catering, joka alkoi pyörittää rannassa ihka aitoa rantaravintolaa. Bistro Badenbaden oli syntynyt. 

Hietaniemen legendaarinen uimaranta on helsinkiläisten auringonpalvojien mielipaikka: se on lähellä keskustaa, sinne on helppo tulla ja siellä on pitkät perinteet. Biitsille on kuitenkin pitkään kaivattu lisää äksöniä, vaikkapa juuri ravintolan muodossa. Siihen tarpeeseen vastaa Badenbaden, kaikkien rannallakävijöiden bistro.

Talvisaikaan ravintola toimii vain tilauksesta, mutta kesällä se palvelee asiakkaita joka ikinen päivä. On vaikea päättää, mikä Badenbadenissa on parasta: jokapäiväinen aukiolo, ihana rantasijainti, konstailematon kesäruoka vai viikonlopun bilemeininki, mutta valtava rantaterassi lienee kuitenkin listan kärjessä. Ja ehkä ihastuttavinta biitsiravintolassa on ehdottomasti se, että sieltä saa hyvää ruokaa.

"Meillä on erittäin hyviä salaatteja, ja esimerkiksi Green & Healthy -salaatista löytyy vegaaninenkin vaihtoehto. Isoista annoksista suosittelisin lampaankyljyksiä tai vaikka jaettavaksi tarkoitettua grillikana-annosta", kertoo Sami Saarnio, Badenbadenin ravintolapäällikkö. 

Lisäksi Badenbadenissa on tarjolla kympin lounas joka arkipäivä: kaksi vaihtoehtoa, josta toinen on yleensä kasvis. Mutta rouheampaankin nälkään on tarjottavaa, sillä Badenbadenissa ei turhia kikkailla.

"On meillä burgereitakin", Saarnio kertoo.

"Annokset ovat isoja ja runsaita, mutta yksinkertaisia ja helposti lähestyttäviä. Nopeasti saatavaa, helppoa ja hyvää kesäruokaa." 

Mutta jos ei halua syödä, saa terassille tulla toki myös juomanautintojen perässä. Juomavalikoima on laaja ja sisältää muun muassa pienpanimo-oluita. Saarnio vakuuttaa, että myös alkoholittomilla nautiskelijoilla on valinnan varaa. 

Suunta kohti Helsingin legandaarisinta biitsiä ja Badenbadenin terassia!

Psst! Tsekkaa myös kesärafla BadenBaden II Hernesaaren rannassa.

Bistro BadenBaden, Hiekkarannantie 11. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi