Café Europa avasi ovensa myös Poriin

Legendaarinen tamperelaisbaari sai viime viikolla pikkusiskon Satakuntaan.

Porin Café Europa on sisustettu persoonallisen tyylikkäästi.
Porin Café Europa on sisustettu persoonallisen tyylikkäästi. Kuva: Kim Ekman / Vision51

Porin ravintolakulttuuri sai raikkaan tuulahduksen viime viikolla, kun kansainvälisyyttä huokuva Café Europa avattiin kaupungin sydämeen. Täydellisen muodonmuutoksen kokeneissa tiloissa toimi aikaisemmin Bar Passion.

Tampereella 20-vuotisen historian ja legendaarisen maineen saavuttanut kaikkien kaupunkilaisten Café Europa avattiin nyt myös porilaisten iloksi. Eurooppalaista kuppilakulttuuria vaaliva Europa on kuuluisa mutkattomasta palvelustaan, laadukkaasta olutvalikoimastaan, maistuvista drinkeistään sekä harvinaisen leppoisasta tunnelmastaan.

- Se, mikä erottaa Café Europan muista seurusteluravintoloista, on keskieurooppalaisuutta huokuva rento tunnelma. Pori on kaivannut juuri tämänkaltaista paikkaa. Europaan voi tulla after workeille, päiväkahville tai aloittamaan illanvieton – milloin tahansa, Restamaxin linjajohtaja Tero Lahtinen sanoo.

Kokonaisuutta täydentävät laaja juomavalikoima ja maukkaat pikkupurtavat. Listalta löytyy salaatteja, täytettyjä lämpimiä leipiä ja Passionissa suosikkeihin kuuluneita tulisia siipiä. Oluet tulevat muun muassa Amerikasta, Meksikosta, Saksasta ja Porista. Siidereissä suositaan pääasiassa kotimaisia, tanskalaisia ja englantilaistyylisiä tuotteita ja viinien kanssa luotetaan puolestaan ranskalaiseen eleganssiin,

Oman lisänsä Porin kesään tuo myös Café Europan yhteyteen, kaupungin keskeiselle paikalle avattu perinteinen terassi. Terassin vieressä Kauppatorin nurkilla sijaitsee myös esiintymislava, jonka ohjelmaa voi seurata vilvoittavan lasillisen ääreltä. Ja mikä parasta, aurinko paistaa Europan terassilla iltakymmeneen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi