Chalupa leviää ympäri Suomen, mutta tekee kokeilunsa Vallilan ytimessä

Chalupa LAB haluaa olla paitsi koekeittiö, myös korttelikuppila ja eloisa terassi.

Chalupa on ehtinyt leviämään jo yli kymmeneen toimipisteeseen, mutta konsepti ei ole vielä valmis. Siksi perustajat Iman ja Amin Gharagozlu perustivat Vallilaan Chalupa LABin. Paikka ei ole vain ravintola, vaan myös terassi, korttelikuppila ja koekeittiö. Ideana on testata raaka-aineita ja tarjoilutapoja sekä luoda mestasta kohtaamispaikka kehittyvän Vallilan ytimeen.

”Ruokaan liittyvän palautteen lisäksi otamme vastaan ideoita alueeseen liittyvistä hankkeista ja projekteista sekä siitä, miten Chalupa LAB voisi olla niissä mukana. Vallila on omaleimainen kaupunginosa. Haluamme olla osa paikallista yhteisöä”, veljekset kertovat.

Maaliskuun lopussa auenneen LABin annokset edustavat samaa burritojen, tacojen ja quesadillojen meksikolaista linjaa kuin muissakin Chalupoissa, mutta siellä annokset ovat jatkuvassa muutoksessa. Onnistumiset monistetaan Chalupa-ravintoloihin ympäri Suomen.

”Annostemme herkullisuus ja terveellisyys perustuu tuoreisiin raaka-aineisiin ja oikeaan tarjoiluun. Testaamme muun muassa raaka-aineita, koostumuksia, valmistustapoja ja tarjoilulämpötiloja sekä uusia annosehdotuksia”, Iman Gharagozlu kertoo.

”Meitä auttaa kaikenlainen palaute: Mikä oli hyvää, mikä olisi voinut olla parempaa, miten palvelukokemus toimi. Aiomme myös palkita hyödyllisimpiä palautteita esimerkiksi somen kautta.”

Kesällä Mäkelänkadun ja Sturenkadun risteyksessä sijaitsevaan ravintolaan aukeaa myös terassi, jossa tarjoillaan muun muassa meksikolaista erikoisuutta, oluesta ja tomaattimehusta sekoitettavia Michelada-drinkkejä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi