City ennustaa: vuoden 2016 trendit

City ennustaa ensi vuonna täyttävänsä 30 vuotta.

Ensi vuoden tapahtumia voi ennustaa vaikkapa kristallipallon avulla.
Ensi vuoden tapahtumia voi ennustaa vaikkapa kristallipallon avulla. Kuva: Ezume Images / Fotolia

Vuosi 2016 on vielä hetken verran tuntematonta, kartoittamatonta aluetta. Cityn asiantunteva toimitus osaa kuitenkin ennustaa tulevan vuoden tapahtumat ja trendit kaikkivaltiaan toimituksellisen näkemyksensä avulla. Tällaista on odotettavissa:

Ruoka: Vuonna 2016 terveystrendien vastareaktiona syntyvä sairaustrendi pyrkii promoamaan salmonellaa, ruokamyrkytystä ja allergioita kaikille. Helsingin keskustaan pannaan joukkorahoituksen avulla pystyyn pop up -ravintola, joka levittää sairauden sanomaa trendiruokia myymällä.

Yhteiskunta: Mielenosoittamisesta tulee yhä yleisempi tapa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Mitä enemmän mielenilmaukset ylestyvät, sitä pienempiä ja säälittävämpiä ne ovat ja lopulta niistä tulee kuhailmiön kaltainen viraalimeemisarja #demonstrationfail.

Muoti: ihmiset ihastuvat vuonna 2016 taas väriin, jota eivät ole aiemmin sietäneet (vrt. sinapinkeltainen ja smaragdinvihreä) ja keväällä ihastellaan yllätyksellistä merimiesmuotia.

Tekniikka: Kun 3D-printtereitä alkaa jo löytyä lähes joka kodista, kehitetään niiden rinnalle ensi vuonna retromalli, joka tulostaa paperidokumentteja, joita voi katsella ainoastaan 3D-lasien avulla. Varsinkin luovissa toimistoissa ollaan asiasta harmissaan, koska 3D-lasit pysyvät huonosti omien graafikkolasien päällä.

MusiikkiCheek julkistaa albumin ja/tai tiedon, joka kohahduttaa kansaa ja synnyttää tusinoittain kolumneja ja blogimerkintöjä. Ainakin kolmesta nuoresta naisartistista povataan uutta SanniaRoope Salminen & Koirat tekee kesähitin. Lisäksi Nelonen lanseeraa uuden musiikkiohjelman Vain Lämää, jossa eri-ikäiset jääkiekkotähdet kokoontuvat kesähuvilalle laulamaan toistensa suosikkilauluja.

Ilmiöt: Slush kirvoittaa ensi vuonna varjotapahtuman, johon kokoontuvat sellaiset ihmiset, jotka ovat täysin vailla ideoita ja luovuutta. Hush-niminen tapahtuma järjestetään Malminkartanon juna-asemalla, eikä siellä verkostoiduta ollenkaan. Lisäksi City täyttää 30 vuotta ja juhlii sitä railakkaasti koko vuoden.

Politiikka: Stubb opettelee numerot, mutta voittaa kansan luottamuksen vasta tehtyään vierailevan esiintymisen Nelosen suositussa Vain Lämää -ohjelmassa. 

1 kommentti

omega-uros

1.1.2016 21:50

Varjosuomen trendi saattaa olla työmarkkinakyvyttömyyseläkkeelle siirtyminen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi