CruzFest syntyi yhdessä tekemisen ilosta

Sattumien jo kohtaamisten kautta syntyi mahtava klubi-ilta, jonka pääesiintyjänä toimii Santa Cruz.

Kuva: Santa Cruz Facebook

Helsingin Kulttuuritalon monitaiteinen klubi Alakulttuuritalo pohti kaikkien aikojen klubi-illan järjestämistä juhlivalle kesäkaupungille.  Vain rahoitus ja pääesiintyjä puuttuivat. Yksi erikoinen kohtaaminen johti toisiin – ja kas, juhlalla oli nimi, paikka, pääesiintyjä ja tuottaja: CruzFest '17, Suvilahden Tiivistämö, Santa Cruz sekä #HCPSPIRIT yhteistyössä Alakulttuuritalon kanssa, perjantaina 14. heinäkuuta.

“Tätä juhlaa ei todellakaan ole pakko järjestää, vaan se syntyy yhdessä tekemisen ilosta”, kertoo #HCPSPIRITin Elias Koski.

CruzFest ’17 tarjoaa sunnuntain aamuneljään asti kestävät puolen vuorokauden bileet peruskeikkalipun hinnalla. Pääesiintyjä on koko tapahtumalle nimeään lainannut Santa Cruz (kuvassa). Yhtye soittaa tapahtumassa kesän ainoan Helsingin keikkansa. Kiinnostusta on herättänyt myös Santa Cruzin lupaus soittaa uuden, syksyllä julkaistavan kolmannen albuminsa biisejä livenä.

Lavalle nousevat myös muun muassa Pietarin Spektaakkeli, Death Hawks, Hunters, Tyrantti, United Seafood, Current ja Maan Tomu. 

CruzFest ’17 on siitä erikoinen festari, että se järjestetään sisätiloissa. Juhla-alue on jaettu erilaisiin vyöhykkeisiin, joissa kaikissa on oma tunnelmansa. Päälava ja koko Tiivistämö saavat ainutlaatuisen ilmeen Luca Delgadon maalauksin ja valoin toteutetusta taideinstallaatiosta. Festaritunnelmasta voi nauttia myös  DJ Jaffan ja DJ Luther Bissettin kotibileissä Magiton tiloissa, terassilla DJ Tixan tanssitettavana, Rottanaama Bissebingossa Radio Helsinki Loungessa tai #HCPSPIRIT-backyardilla.

CruzFest Suvilahdessa pe 14.7. klo 16 alkaen. Liput 16,50 €. K-18. Liput Holvista

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi