Don Johnson Big Band järjestää taas Xmas Special -joulukeikkoja

Tänä vuonna joulukeikat rantautuvat Helsingin lisäksi Turkuun, Lahteen ja Tampereelle.

Kuva: Flashead - Jon Sarkki

Don Johnson Big Band katkaisee hetkeksi levyntekotaukonsa ja repäisee perinteikkäillä Xmas Special -bileillään joulukuussa. Edellisillä kerroilla tuvat ovat olleet täynnä ja Tavastialla juhlitaan joulun alla peräti kolmattatoista kertaa. Ennen Tavastian keikkaa lauantaina 19. joulukuuta Don Johnson Big Band kiertää Turussa 11. joulukuuta, Lahdessa 12. joulukuuta ja Tampereella 18. joulukuuta. Tämän vuoden kaikilla Xmas Special -keikoilla special guestina on kitarataituri Petteri Sariola. Joulukeikkojen jälkeen yhtye palaa studioon valmistelemaan seuraavaa albumiaan.

"Käytännössä koko 2000-luvun jatkunut joulukeikkaperinne Helsingin Tavastialla ja vähän muuallakin on ollut bändillemme jokavuotinen kohokohta. Johnson-joulubileissä ei soiteta joululauluja eikä hiljennytä joulurauhaan, vaan ennemminkin riehaannutaan vielä kerran ennen pyhien alkua", yhtyeen laulaja Tommy Lindgren kertoo.

"Tunnelma on aina todella erityinen. Ainakin viimeistään siinä vaiheessa, kun keikan lopettavana herkistelycoverina esitetään Jan Hammeria, Bon Jovia, Vanilla Icea, Oasista tai Phil Collinsia. Ja jaetaan pipareita."

Don Johnson Big Band Xmas Special + Special Guest: Petteri Sariola
Pe 11.12.2015 Turku, Klubi
La 12.12.2015 Lahti, Möysän baari
Pe 18.12.2015 Tampere, Yo-Talo
La 19.12.2015 Helsinki, Tavastia

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi