Döner Harju – kebabin uusi standardi

Kahden ravintolan voimin laatukebabia tarjoileva Döner Harju luottaa yksinkertaiseen tuotteeseensa.

  • Mitä? Sitä parempaa kebabia
  • Missä? Kalliossa ja ytimessä
  • Kenelle? Berliinin makuja kaipaavalle

Döner Harjun avaaminen muutamia vuosia sitten Fleminginkadulle tarjosi kaupunkiin jotain, mitä täällä ei oltu ennen nähty: laadukkaista raaka-aineista käsin tehtyä kebabia. Menestys oli taattu ja 2020-luvulle tultaessa Döner Harjun kebabista on muodostunut kaupungin laatukebabin standardi.

Tutkimustyö alkoi jo vuonna 2012, kun ravintoloitsijat Reima Mäenpää ja Jari Lönnberg hakivat döner-oppeja Istanbulista, Berliinistä, Tel Avivista ja Itä-Helsingissä. Ensimmäinen ravintola aukesi Kallioon 2014 ja toinen 2017 keskustaan. Samat ravintoloitsijat pyörittävät myös ravintola Palemaa Teurastamolla sekä Werneriä Bulevardilla ja myyvät omia liha- ja vegetuotteitaan kaupoissa.

Nykyisin Döner Harju palvelee Flemarin lisäksi kaupungin ytimessä Citycenterissä. Flemarilta löytyy se kaurismäkeläisempi versio ravintolasta, kun taas Citycenterin ravintolamaailma tarjoaa modernimmat puitteet lounasaikaan suositulle kebabille.

"Dönerin leikkaus on taitolaji. Se vaatii sydäntä ja järkeä."
"Dönerin leikkaus on taitolaji. Se vaatii sydäntä ja järkeä." Kuva: Döner Harju / Facebook

Döner Harjussa ei hienostella, vaan luotetaan yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen tuotteeseen. Annos sisältää laatulihaa, kanaa tai seitania, eikä jätä taatusti nälkäiseksi. Ravintola onkin kuvannut missionsa yksinkertaiseksi: ihmisen tulisi poistua ravintolasta paitsi kylläisenä, myös paremmalla mielellä kuin he ovat sinne saapuneet.

 

Döner Harju City
Kauppakeskus Citycenter, Kaivokatu 8

Döner Harju Flemari
Fleminginkatu 23

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi