Eat.fi:n parhaat: Ateljé Finne

Ravintolapalvelu Eatin asiakasarvioissa kehuja kerännyt ravintola paljastaa suosionsa salaisuuden.

"Michelin-tason ruokaa kohtuuhinnalla", "Suosittelen lämpimästi", "Erinomaista". Näin kirjoittavat asiakkaat suomalaista ruokaa tarjoilevasta ravintola Ateljé Finnestä ravintoloiden arvostelusivusto Eat.fi:ssä. Ravintolalla on lähes täydet viisi tähteä jokaisessa kategoriassa. Mikä on ravintolan suosion salaisuus?

"Ateljé Finne on perustettu reilu kymmenen vuotta sitten, ja sen idea kiteytyy simppeliin mutta hyvään ruokaan. Olemme paikkana ihana ja palvelu on huippuluokkaa", kertoo Finnen ravintolapäällikkö Pia Jääskeläinen

Ateljé Finnen tyyli on lähellä fine diningia, mutta rennolla otteella, ja jälkiruokalistalta löytyy herkku, josta ravintola muun muassa muistetaan:

"Meidän suosituin annos on ehdottomasti lakritsi crème brûlée, joka on ollut meidän listalla alusta asti."

Ateljé Finnen tilat Arkadiankatu 14:ta toimivat aikoinaan kuvataiteilija Johan Gunnar Finnen (1886–1952) työhuoneena. Hän opiskeli sekä arkkitehtuuria että sisustusarkkitehtuuria, mutta keskittyi kuvanveistoon. Finnen taidokkaita patsaita ja teoksia on edelleen esillä Ateljé Finnessä.

Uudistunut Eat.fi on paras paikka antaa omalle suosikkiravintolalle ansaittua tunnustusta ja löytää uusia ravintoloita rehellisten asiakasarvioiden perusteella. 

Eat.fi on osa City Digital -mediaperhettä. Cityn ja Eat.fin lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat pöytävarauspalvelu TableOnline.fi, mainosverkosto Improve Media, Deitti.net, Vivas.fi sekä ohjelmistoyhtiö City Dev Labs.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi