Eat.fi:n parhaat: Café Papu

Kruunuhaassa sijaitseva Papu Cafe on ihana hengähdyspaikka vietnamilaisten herkkujen ja kahvin äärellä.

Vastajauhetun kahvin tuoksu leijailee Papu Cafen kodikkaassa kahvilassa Kruunuhaassa. Papu Cafe on yhdistelmä suomalaista ja vietnamilaista, mikä näkyy niin kahveissa kuin pikkupurtavissa. Papu Cafe on saanut ravintoloiden arvostelusivusto Eat.fi:ssä erinomaiset pisteet asiakkailta niin ruoan laadun, kokemuksen kuin hinta/laatu-suhteenkin osa-alueilla. Kahvilan henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa. Vietnamilaisesta elämyksestä pääsee nauttimaan huolella valmistetun vietnamilaisen kahvin, Banh Mi -patonkien, kesärullien ja itse leivottujen kakkujen äärellä. 

Vietnamilainen kahvi suodatetaan suoraan lasiin ja sen ihana makeus tulee kondensoidusta maidosta (jota voi lisätä oman maun mukaan). Paikalliset nauttivat sitä niin kuumana kuin kylmänä.

"Me haluamme ehdottomasti taata parhaan kahvielämyksen koko kaupungissa. Laatu on meille tärkeää, ja valitsemme kahvipapumme huolella", kertoo barista Nha Truc. "Käytämme pääasiassa suomalaisia kahvipapuja, mutta toisinaan tilaamme myös pieniä eriä papuja Vietnamista", lisää Haiyang Hu, joka hoitaa pääasiassa kahvilan markkinointia ja somea.

"Yritämme ennen kaikkea luoda viihtyisän ilmapiirin naapurustossamme. Kutsumme paikallisia taiteilijoita pitämään näyttelyitä Papu Cafen galleriassa, ja sitä kautta haluamme myös kehittää kahvilaa", sanoo Truc.

Uudistunut Eat.fi on paras paikka antaa omalle suosikkiravintolalle ansaittua tunnustusta ja löytää uusia ravintoloita rehellisten asiakasarvioiden perusteella.

Tutustu uuteen Eat.fi-sivustoon ja jätä arvostelu! Kaikkien lokakuun loppuun mennessä arvostelun kirjoittaneiden kesken arvotaan ravintolalahjakortteja.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi