Eat.fi:n parhaat: Töölön Sävel

Ravintolapalvelu Eatin asiakasarvioissa kehuja kerännyt ravintola paljastaa suosionsa salaisuuden.

"Täydellisiä makuelämyksiä", "Mieletön palvelu", "Tunnelma rento". Näin kirjoittavat asiakkaat kortteliravintola Töölön Sävelestä ravintoloiden arvostelusivusto Eat.fi:ssä. Ravintolalla on lähes täydet viisi tähteä jokaisessa kategoriassa: ruoka, kokemus, hinta/laatusuhde. Ravintolan suosion salaisuus on yksinkertainen: 

"Asiakkaat tykkäävät meistä ja me tykkäämme asiakkaistamme", kertoo Töölön Sävelen ravintolapäällikkö ja osakas Ari Zerza.

"Tänne ovat kaikki tervetulleita, lounaalle, illalliselle, lasilliselle tai vaikka lasten kanssa."

Töölön Sävel on rento suomalainen kortteliravintola, finbistro, joka tunnetaan runsaasta kotiruokalounaastaan, maukkaista burgereistaan ja erityisesti flambeé-annoksistaan.

"Flambée tulee Pohjois-Ranskasta Alsacen alueelta, ja muistuttaa vähän pizzaa, mutta ei kuitenkaan ole sitä. Pohja on hiivaton vehnätaikinapohja, jonka täytteeksi meiltä saa joko lohta, savuporoa, jokirapua tai kasviksia", Zerza kertoo.

Uudistunut Eat.fi on paras paikka antaa omalle suosikkiravintolalle ansaittua tunnustusta ja löytää uusia ravintoloita rehellisten asiakasarvioiden perusteella.

Tutustu uuteen Eat.fi-sivustoon, löydä ravintola, varaa pöytä, tilaa safkat ja jätä arvostelu! 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi