Elämys!-päivät: Legendaarisen Kappelin kellarissa pähkinä purtavaksi Murhamysteeri-illallisella

Vieraiden tehtävänä on herkullisen illallisen nauttimisen ohessa ratkaista murhaajan henkilöllisyys.

Yhteistyössä HOK-Elanto.

Sateinen tiistai-ilta luo täydellisen asetelman alkavalle Murhamysteeri-illalliselle. Kappelin kellariin katettu buffetillallinen ja arvoitukset kutsuivat paikalle noin 50 mysteerinnälkäistä illallistajaa.

Elämys!-päivien osana järjestetty Murhamysteeri-illallinen on tamperelaisen elämystoimiston Tuoni Studioiden tuottama. Kymmenvuotisjuhliaan viettävä yritys osallistaa yleisön esitykseensä Pirunnyrkki - Kuusi säettä kuolemasta. Illallistajan tehtävänä on ratkaista murhaajan henkilöllisyys.

“Ohjelma keskittyy Kalevalaan. Vieraiden vastuulle jää kokonaan, että kuoleeko ihmisiä vai ei. Luvassa on erilaisia mysteereitä, todisteisiin tutustumista ja arvoitusten ratkaisua viiltävällä päättelykyvyllä,” kertoo Tuoni Studioiden omistaja Teemu Reini.

Buffetillallinen mahdollistaa rennon tunnelman ja käyskentelyn Kappelin kellarissa. Vieraat tutustuvat esille jätettyihin todisteisiin ja tekevät muistiinpanoja. Näyttelijät vievät mysteeriä eteenpäin vinkkejä antavin esityksin.

Illalliselle tiensä löytäneelle Laura Luukkaiselle aivopähkinät sekä Kappelin kellari ovat tuttuja. Tälläkin kertaa nimenomaan murhamysteeri kiehtoi lähtemään Kappeliin.

“Odotan perinteistä Sherlock Holmes -tyyppistä murhamysteeriä ja sen ratkaisemista tältä illalta”, Luukkainen pohtii ohjelman sisältöä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi