Epic Foods tarjoaa kokeille yhteistyötä nettiravintolassa

Pilviravintolasta voivat hyötyä sellaiset innokkaat kokit, jotka eivät halua perustaa omaa raflaa.

Kuva: Epic Foods

Epic Foods on laadukkaan, terveellisen arkiruoan kotiinkuljetuspalvelu, jolla ei ole omaa ravintolaa. Siksi sitä kutsutaan netti- tai pilviravintolaksi (kuten me Cityssäkin viime keväänä teimme). On vain keittiö ja asiakas, joka syö ruoan siellä, missä ikinä onkin, maanantaista lauantaihin.

Nyt Epic ryhtyy yhteistyöhön julkkiskokki Sara La Fountainin kanssa. Tarkoituksena on tuottaa kiinnostavia, uusia ruokia (jotka ovat terveellisiä) asiakkaille, ja julkkiskokille kanava saada annoksiaan asiakkaille ilman, että tarvitsee perustaa ravintola. Samaa mallia voivat hyödyntää myös muut, innokkaat kokit ja reseptitehtailijat.

"Tarjoamme kokille alustan eli keittiöinfran ja ammattilaiskokit, joilla on kokemusta huippuravintoloista. Nämä tyypit ymmärtävät laadukkaisen annosten päälle, mutta myös sen, miten ruokaa tehdään isolle joukolle kerralla. Alusta mahdollistaa sen, ettei esimerkiksi tv-ohjelmasta tutun kokin tarvitse aloittaa ravintolaa nollasta, vaan voi ryhtyä Epicin kanssa yhteistyöhön", kertoo Epicin toimitusjohtaja Martti Paatela.

Epic Fresh by Sara -menussa on joka viikko tarjolla on uusi salaatti- tai bowl-annos, joista monen resepti on uunituoreesta Sara’s Australia -kirjasta. Julkkiskokin reseptit pohjautuvat raakaruokaan ja hyviin elämäntapoihin.

“Halusin tuoda kiireisiin koteihin helpon ja terveellisen vaihtoehdon kaupassakäynnin sijaan, ja työpäiviin meillä on todellinen power lunch”, La Fountain kertoo.

Lisäksi Epic avaa ruoan noutopisteen Marian sairaalan tiloihin. "Ambulanssikaistan" ansiosta entistä nopeammat ruokatoimitukset ovat mahdollisia. 

“Tavoitteemme ei ole vain laadukkain kuljetukseen tehty ruoka, vaan myös nopea lounaskuljetus - osuvasti vanhan ambulanssipäivystyksen tiloista”, Paatela kertoo.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi