Farang muuttaa uusiin tiloihin – Uudesta ravintolasta kaksikerroksinen

Farangin vuokrasopimus Taidehallissa päättyy elokuun lopussa.

Farang tutustutti suomalaiset jo 10 vuotta sitten sosiaalisen syömisen konseptiin ja jaettaviin annoksiin.
Farang tutustutti suomalaiset jo 10 vuotta sitten sosiaalisen syömisen konseptiin ja jaettaviin annoksiin. Kuva: Farang / BW Restaurants

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin ravintola Farang muuttaa vuodenvaihteessa uusiin tiloihin. Moderniin aasialaiseen ruokaan keskittynyt Farang ehti toimia Taidehallin kupeessa kymmenen vuotta.

Farang sulkee ovensa nykyisessä osoitteessaan elokuussa, jolloin juhlitaan sekä läksiäisiä että ravintolan 10-vuotisjuhlia.

Uuden Farangin avajaisia juhlitaan näillä näkymin vuodenvaihteessa Arkadiankatu 6:ssa.

Kaksikerroksinen Spondalta vuokrattu ravintolatila tulee olemaan entistä tilavampi, toiminnallisempi ja elämyksellisempi. Farangin konsepti ja makumaailma säilyvät kuitenkin ennallaan.

"Toivomme, että uusi Farang herättää asiakkaissamme samanlaisen wow-fiiliksen, kuin tila on jo herättänyt meissä. Uusissa tiloissa ei ole aiemmin toiminut ravintolaa, eli pystymme rakentamaan alusta asti juuri visiomme mukaisen kokonaisuude", Matti Wikberg sanoo. 

"Tarkoitus olisi toteuttaa myös joitain niistä ideoista, joita meillä oli jo 10 vuotta sitten perustaessamme Farangia, mutta joita emme aiempien tilojen suojellun luonteen vuoksi pystyneet silloin toteuttamaan."

Farang toimii Taidehallin tiloissa vielä elokuun loppuun asti.
Farang toimii Taidehallin tiloissa vielä elokuun loppuun asti. Kuva: Farang / BW Restaurants

Farang, Ainonkatu 3.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi