Flow'n samppanjabaari uudistuu

Flow-festareiden legendaarisessa samppanjabaarissa on tänä vuonna enemmän tilaa bilettää.

Kuva: Jussi Hellsten

Flow Festivalin Champagne Bar & Loungesta on tullut vuosien varrella varsin legendaarinen bailuareena. Tänä vuonna paikka uudistuu, ja tanssimiseen on entistä enemmän tilaa, kun bileet siirtyvät kulkuväylältä itse telttaan. Myös äänentoisto on parempi kuin koskaan aiemmin.

Tänä vuonna Champagne Bar & Loungessa soittaa kolme huolella valittua ulkomaista DJ:tä sekä joukko kotimaisia diskokeräilijöitä ja omaperäisiä uusia tulokkaita. Lisäksi lavalla nähdään kaksi bailuliveä. Tunnelmaa pitää yllä koko viikonlopun muun muassa Sörnäisten Kaiku-klubilla hulvattomia iltoja kestittänyt Club La Persé -kollektiivi.

Ulkomaiset DJ:t päättävät Champagne Bar & Loungen kunkin Flow-päivän. Perjantaina lavalle astuu Vancouverin ja Berliinin väliä seilavaa, suosituista Freakout Cult -klubeistakin tunnettu Jayda G. Lauantaina yleisöä tanssittaa puolestaan Venäjän parhaisiin disko-DJ:hin lukeutuva Lipelis. Sunnuntaina lavan ottaa haltuun nykyisin Berliinissä asuva, Music From Memory -levy-yhtiötä pyörittävä Jamie Tiller. Britti-DJ on vaikuttanut myös Amsterdamissa, jossa hän on ollut perustamassa levykauppa Red Light Recordsia.

Samppisbaarissa nähdään Flow-viikonloppuna myös kaksi bailuliveä: 80-­luvun alkupuolen italodiskoklassikoita suomeksi esittävä, Renault – Naamat -kesäbiisin takana oleva Kasko sekä kolmen hengen boogie- ja diskojammailu livebändi Aaro DiCosta.

Katso Champagne Bar & Loungen koko ohjelma.

Flow Festival Suvilahdessa 12.-14.8.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi